Knuffelen tegen betaling: hier kan het, maar zónder ‘happy ending’ (en dat heeft niet iedereen door)

Zou jij een dollar per minuut willen betalen om geknuffeld te worden? Er is blijkbaar wel degelijk een markt voor, want een knuffelwinkel in het Amerikaanse Portland biedt de dienst aan. Maar uitbaatster Samanta Hess zegt dat velen het concept niet echt snappen, en ook een ‘happy ending’ verwachten.

Een dollar betalen per minuut dat je geknuffeld wordt. Je zou het niet zeggen, maar dat blijkt erg populair te zijn. Want hoewel Hess twaalf uur per dag knuffelt, moet je al weken op voorhand reserveren. Heel wat klanten betalen zonder aarzelen zestig euro. Je kan zelfs maximaal vijf uur aan een stuk in de armen van je knuffelaar vertoeven.

Door de enorme belangstelling heeft Hess zelfs drie extra knuffelaars moeten aannemen. Voor zij mogen beginnen, moeten ze wel een training van veertig uur doorlopen. Zo leren ze welke posities ze het beste kunnen aannemen, en hoe ze opdringerige klanten moeten buitenwerken. Want die zijn er wel degelijk. “Heel wat klanten denken dat we prostituees zijn, of dat er verborgen upgrades te verkrijgen zijn”, zegt Hess. Het hele gebeuren werkt dan ook wel wat uitnodigend: je mag in een aparte kamer samen met je privéknuffelaar knus in bed gaan liggen.

Meer
Lees meer...