Koffers pakken en wegwezen: dit zijn de 9 steden met de knapste mannen

Koffers pakken en wegwezen: dit zijn de 9 steden met de knapste mannen

Ja, een bucketlist hebben we (stiekem) allemaal wel en daar staan waarschijnlijk een pak reisbestemmingen op. Je kan selecteren op basis van culturele highlights, maar wat dacht je van een travel-bucketlist gebaseerd op een ranking van waar de knapste mannen wonen? Traveler’s Digest stelde er eentje samen. You’re welcome.

1. Stockholm

De Zweedse hoofdstad lijkt misschien niet het Mekka van de knappe man, maar wij hebben alvast één overtuigend argument voor jou: Alexander Skarsgard, de True Blood-hottie met de stevige kaaklijn en dito Scandinavische trekken. Daarvoor boeken wij een retourtje naar het hoge noorden.

2. New York

If you can make it there, you can make it anywhere, en da’s waarschijnlijk de reden waarom de mannen uit New York op de tweede plaats staan. ’t Is dat zelfvertrouwen (en arrogantie) die de New Yorker aantrekkelijk maken, een tikkeltje gevaarlijk, avontuurlijk en natuurlijk, bloedheet. Vraag het maar aan Gossip Girl.

3. Amsterdam

Amsterdam, met z’n grachten en bruggen, heeft vooral een romantische connotatie, en dan zijn die Nederlandse mannen ook nog eens statistisch langer dan hun Europese collega’s. Goed genoeg om een eens een reisje richting de Nederlandse hoofdstad te maken en volledig gecharmeerd te worden door een Nederlander. Plus, we spreken de taal al. Bingo.

4. Lissabon

Blijkbaar zijn mannen in Lissabon typisch voor hun tonus: veel spieren, en hoe kunnen we dat nu eigenlijk weigeren. Reken daar nog de zuiderse temperaturen én het temperament bij en wij zijn helemaal verkocht. Maar zo stoer als de Italiaanse macho’s zijn ze dan weer niet, wat wij weer een mooie reden vinden om eerder voor Portugezen te gaan. Ain’t nobody got time for that, boy!

5. Buenos Aires

Over passie gesproken: de Argentijnen kennen er ook wel wat van, en dat vertaalt zich in vurige tango’s, gepassioneerd spel en al het charisma dat Buenos Aires met zich meebrengt. Slepend, muzikaal, sensueel en sexy, waar boeken we ons ticket?

6. Sydney

Australië, daarbij kunnen wij alleen maar denken aan stranden en de bijbehorende lijven. Want mannen uit Sydney, die zijn grappig, intelligent, sterk én ze weten hoe ze een barbecue moeten aansteken. What’s not to like? Ze hebben trouwens ook een bepaalde X-factor, vraag maar aan Hugh Jackman, alias Wolverine.

7. Madrid

Ze hebben in de hoofdstad van Spanje niet alleen de beste architectuur, volgens Traveler’s Digest lopen ook de zevende mooiste mannen rond in Madrid. Madrilenen zouden sexy, slim en sensueel zijn, een beetje zoals hun Argentijnse broeders, dus, maar dan zonder tango. Wij denken: tapas, tapas, tapas.

8. Berlijn

Wie Berlijn zegt, zegt ook dé hipsterstad van het moment. Je intellectuele crush haal je dus daar, maar da’s niet het enige. Want Berlijnse mannen zijn niet alleen razend intelligent, ze zijn ook origineel, hebben een steengoed gevoel voor humor en weten zich verdomd goed te kleden.

9. Milaan

Maar ben je dan toch op zoek naar dé pro in zich goed kleden, dan wil je natuurlijk een Italiaan en in Milaan hebben ze daar volgens Traveler’s Digest nog ’t meest verstand van.

Gesponsorde artikelen