Koken wordt een fluitje van een cent dankzij deze 11 handige hebbedingen

Koken wordt een fluitje van een cent dankzij deze 11 handige hebbedingen

Is koken één van jouw passies, maar ben je nog net geen keukenprins(es)? Dan kunnen deze 11 hebbedingetjes je alvast helpen om je niveau nog wat op te krikken.

1. Prachtige zwarte messen om je keuken te stylen

Iedereen die ooit al gekookt heeft, weet hoe belangrijk een degelijk mes is. Met deze set heb je er meteen 4 én ze hebben een ceramische coating waardoor ze minder snel verslijten.

2. Maar wat met een bot mes?

Als je mes dan tóch bot wordt, kan je dat snel oplossen met deze tool. Je kan er 3 verschillende soorten messen mee slijpen, dus dat komt volledig in orde. One tool to sharpen them all!

3. Goed begonnen is half gewonnen

De aantrekkelijke Leo snijplanken zijn echte allrounders die veilige en goede grip bieden voor veilig snijden en andere kooktaken. Door het elegante ontwerp met afgeronde randen en handgrepen ook perfect te gebruiken als dienblad voor vleeswaren, broodjes, kaas, wijn, fruit en groenten.


4. Deze teppanyakiplaat is ideaal voor als je pannen te klein zijn

Door de 5 verschillende lagen wordt de warmte evenredig verspreid over de hele plaat. In principe is de plaat gemaakt voor inductievuren, maar je kan hem ook perfect gebruiken op een ander vuur.

5. Op het vuur of in de oven: het kan allebei

Soms wil je eens iets in de oven maken, maar moet je eerst in de pan werken. Daarna moet je dan alles van de pan in een andere schaal overgieten. Dubbel zoveel werk en dubbel zoveel afwas. Maar nu niet meer, want deze handige pan heeft een afneembare steel waardoor hij makkelijk in de oven te zetten is.

6. Geen zin om de hele avond alleen bij de barbecue te staan? Dit is voor jou!

Van die avonden met vrienden waarbij je allemaal samenkomt voor een BBQ, dat zijn de beste. Maar er is telkens wel één iemand die bij het vuur moet blijven staan om alles te bereiden. En hoe los je dat op? Met een tafelbarbecue! Met dit leuke gadget kan iedereen zelf z’n vlees bakken, zo hoeft er niemand alleen te blijven.

7. Toch alleen aan de barbecue? Piece of cake!

Wees de held van het tuinfeest met deze set. Alles dat je ooit nodig hebt in één handige box verzameld. Hoe praktisch is dat?

8. Knapperige pizza was nog nooit zo eenvoudig

Zelfgemaakte pizza is een leuke manier om je guilty pleasure toch iets gezonder te maken. Er gaat dan ook niets boven zo’n knapperige korst met veel kaas. Met deze pizza stone krijg je telkens opnieuw die perfecte crunch.

9. Brood snijden zonder bloedverlies

Zelfgemaakt brood is superleuk en overheerlijk, maar het enige nadeel is meestal het snijden ervan. Niet iedereen heeft zo’n industriële snijmachine in huis, dus dan snijd je meestal brokken brood en stukjes vinger af. Even lekker (of ja, dat brood toch), maar niet echt leuk. Met deze snijplank is dat verleden tijd. Hij heeft uitgesneden delen waardoor het makkelijker is om je brood in prachtige sneden te verdelen. Handig!

10. Nooit meer schrobben

Ovaal, rechthoekig, rond of vierkant, Gem ovenschalen zijn er in alle soorten en maten! Perfect voor liefhebbers van bakken die hun bakvaardigheden op de proef willen stellen. Het duurzame, authentieke aardewerk verwarmt zeer gelijkmatig, wat keer op keer geweldige resultaten oplevert, terwijl de brede handvatten handig zijn voor het serveren van de oven rechtstreeks op de tafel.

11. Klein, maar toch life-changing!

Eén van de grootste struggles tijdens het koken is die vuile lepel. Eens je in je saus geroerd hebt, weet je niet meer wat te doen. Of je werkblad hangt vol saus, of je moet overal bordjes beginnen zetten. Met dit handige steuntje kan je je lepel altijd zonder smossen aan de kant leggen. Als dat geen geniaal idee is!

Zo, met deze 11 gadgets worden jouw gerechten nóg lekkerder en kan je je kookkunsten eens goed showen. Kijk vooral ook eens op de webshop van BergHOFF, want daar vind je nog veel meer leuke hebbedingetjes. Dus, wanneer is het volgende etentje? Dan zetten we het alvast in onze agenda! ?

Gesponsorde artikelen