Koppel bestelt wijn via drone op ‘corona-cruise’ in quarantaine

Jan en Dave Binskin - Diamond Princess
Facebook/@Jan Dave Binskin - EPA

De reizigers van het cruiseship Diamond Princess zitten al sinds 3 februari vast aan de Japanse kust. Het schip is in quarantaine geplaatst nadat er al 174 mensen besmet zijn met het coronavirus. In afwachting van hun vrijlating probeert het Australisch koppel, Jan en Dave Binskin, er het beste van te maken.

Na een rondvaart van twee weken met het cruiseschip Diamond Princess moeten de passagiers even lang in quarantaine blijven. Aan boord van het schip bevinden zich 3700 mensen. Die mogen hun persoonlijke cabine niet verlaten om de verspreiding van het coronavirus te vermijden. Een echte marteling dus. Daarom heeft het koppel een geniaal idee bedacht om hun verblijf toch zo aangenaam mogelijk te maken.

Special delivery

Jan en Dave Binskin geven op hun Facebook uitgebreide details over de situatie op hun cruiseschip. Zo postten ze onlangs dit op hun profiel:

Naked Wine Club your incredible just got the First Drop Thank God For Drones the Japanese Coast Guard did not know what the Fuck was going on 🍷🍷🍷🍷🍷👌👌👌👌

Geplaatst door Jan Dave Binskin op Donderdag 6 februari 2020

Om hun verveling en het eindeloze zicht op de zee tegen te gaan bestelden het Australische koppel online twee wijnkisten. Zo zijn ze zeker voor de komende dagen zoet. De online wijnhandel Naked Fine Wine Club bezorgden hun bestelling via een drone tot aan hun cabine. Op hun Facebook laten Jan en Dave Binksin duidelijk merken dat de wijn hen smaakt. Zo zeiden ze bij een foto van een wijnfles met twee glazen: “The Nips are getting Bigger 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷” (De slokken worden alsmaar groter).

Ook al hebben ze dagelijkse roomservice en overleven ze op hun wijnpakket, toch is een verblijf op het cruiseschip niet allemaal rozengeur en maneschijn. Zo lieten ze maandag op Facebook weten dat ze na 5 dagen eindelijk eens buiten mochten komen. Van de autoriteiten mogen de passagiers nu om de 4 à 5 dagen een uurtje een wandeling maken op het scheepsdek. Met een masker weliswaar.

Gesponsorde artikelen