Koppel dat hét aan de kassa van de plaatselijke Domino’s Pizza deed, kent straf: ze mogen niet meer samen slapen (VIDEO)

Koppel dat hét aan de kassa van de plaatselijke Domino’s Pizza deed, kent straf: ze mogen niet meer samen slapen (VIDEO)

In een plaatselijke Domino’s Pizza in Groot-Brittannië kon een koppeltje zich een aantal maanden geleden niet meer bedwingen. Ze lieten hun lusten de vrije loop te midden van het restaurant en moesten daarvoor nu voor de rechter verschijnen. Die legde hen een zware straf op. Zo kregen ze, onder andere, een avondklok opgelegd, en dat op verschillende adressen. Ze zullen dus een half jaar lang niet samen kunnen/mogen slapen.

Het leverde opvallende beelden op toen een Brits koppel zich in een Domino’s Pizza echt niet meer kon bedwingen. Terwijl de medewerkers van het filiaal hun bestelling aan het voorbereiden waren, lieten zij hun lusten botvieren. Eerst waren ze, duidelijk onder invloed, nog aan het lachen met een gele veiligheidskegel, maar daarna begonnen ze met een andere ‘kegel’ te spelen …

“Zijn zelf het grootste slachtoffer”

“Jullie konden hiervoor zomaar naar de gevangenis gestuurd worden”, zei de rechter. Het koppel kreeg een jaar lang gemeenschapsdienst opgelegd en de man kreeg daar nog een werkstraf van 200 uur bij. Maar de opvallendste maatregel is de avondklok die de rechter instelde. 23 weken lang zal het koppel het huis niet mogen verlaten tussen 7 uur ’s avonds en 7 uur ’s morgens.

Dat is toch niet zo heel erg, zou je denken. Ware het niet dat ze die avondklok elk op een ander adres krijgen, waardoor het koppeltje dus bijna een half jaar lang niet meer samen zal kunnen slapen.

Het koppel verdedigde zich in de rechtbank door te zeggen dat er “geen echt slachtoffer” was van hun daden. De advocaat van de twee stelde zelfs dat “zij zelf er de grootste schade van hadden ondervonden”. “Je kan je alleen maar inbeelden hoe diep ze zich moeten schamen”, zei hij. “Dit was één dronken nacht waarin ze zich een beetje rumoerig en dwaas hebben gedragen.”

De man was ook niet aan zijn proefstuk toe. Hij zou in totaal voor al vijftien maanden in de gevangenis hebben verbleven, die zou hij gekregen hebben voor verschillende kleine incidenten waaronder diefstal en geweldpleging.

Gesponsorde artikelen