Koppel wordt niet wakker van hun alarm: kat heeft het uitgezet

Je hebt mensen die door hun alarm slapen. Je hebt mensen die het gewoon vergeten aan te zetten. Je hebt mensen die het in hun slaap weer uitzetten in plaats van op sluimeren te klikken. Dat zijn nog maar drie redenen waarom we nu en dan eens te laat op ons werk aankomen. En onze bazen begrijpen dat.

Nog extremer

Kat zet alarm baasje uit
YouTube/ViralHog

Maar het kan nog extremer: deze kat staat blijkbaar niet graag op en heeft er dan niets beters op gevonden dan op het nachtkastje van zijn baasjes te springen om hun wekker uit te zetten. Het meest fascinerende aan het hele verhaal? Het lukt!

Zelf katteneten maken is géén goed idee. Dat zeggen wetenschappers.

De kat gebruikt zijn pootjes om het alarm op de telefoon van zijn baasje uit te zetten. Hij blijft “swipen” tot het hem lukt en rustig verder kan met zijn dag. Zonder dat vervelende geluid.

Stomverbaasd

Joaquims baasje woont in Brazilië en was al verschillende keren te laat op haar werk. Zij en haar partner – hun namen zijn niet bekend – begrepen niet hoe ze plots élke dag door hun alarm heen sliepen. Tot ze plots te weten kwamen de hun kat Joaquim de schuldige was. Leg dat maar eens uit op het werk!

Gesponsorde artikelen