Koreaanse band Xdinary Heroes komt naar Europa

De Zuid-Koreaanse band Xdinary Heroes heeft zijn ‘Break the Brake’-wereldtournee aangekondigd. Die tour zal van start gaan in Seoul in Zuid-Korea, waarna de groep naar zes Europese steden zal trekken.

De tijden waarin K-popgroepen tijdens hun “wereldtournee” enkel naar Azië en Noord-Amerika trokken, lijken voorbij te zijn. Vorige maand waren KARDTWICE en (G)I-DLE zo al te zien in Europa. Deze maand is het de beurt aan B.I en een verzameling K-popartiesten voor M Countdown in Paris. In november zal soloartiest WOODZ te zien zijn in Parijs en Londen en nu heeft ook de band Xdinary Heroes de Europese stops van z’n wereldtournee aangekondigd.

Xdinary Heroes

Xdinary Heroes is een Zuid-Koreaanse band die actief is onder het label JYP Entertainment. De zeskoppige band maakte z’n debuut op 6 december 2021 met de single Happy Death Day. In januari 2022 verscheen de EP ‘Hello World’. Ondertussen heeft Xdinary Heroes al drie EP’s uitgebracht, waarvan de meest recente, ‘Deadlock’, verscheen op 26 april 2023 met als title track Freakin’ Bad.

De groep bestaat uit leader, drummer en zanger Gunil, zanger en keyboardspeler Jungsu, zanger, rapper en gitarist Gaon, rapper, zanger, synthesizer- en keyboardspeler O.de, gitarist en zanger Jun Han en zanger en bassist Jooyeon.

‘Break the Brake’-tour

De ‘Break the Brake’-tour zal op vrijdag 3 november van start gaan in Seoul in Zuid-Korea. Daarna trekt de zeskoppige band naar Europa. Het eerste optreden gaat door op zaterdag 11 november in Parijs in Frankrijk. Twee dagen later, op maandag 13 november, zal de groep te zien zijn in Londen in het Verenigd Koninkrijk. Nog eens twee dagen later, op woensdag 15 november, is het de beurt aan Frankfurt in Duitsland.

De laatste drie concerten van de tour gaan door in Madrid in Spanje op vrijdag 17 november, Milaan in Italië op maandag 20 november en Warschau in Polen op woensdag 22 november. Voorlopig is er nog geen informatie bekend over de ticketverkoop.

Bekijk hier de aankondiging van de ‘Break the Brake’-tour:

Meer
Lees meer...