KPOP LUX in Londen maakt eerste namen bekend

Het K-popfestival KPOP LUX in Londen heeft ook dit jaar opvallende namen weten te strikken. Het festival gaat door in het weekend van 22 tot 24 september 2023 en heeft nu de eerste drie namen bekendgemaakt. THE BOYZ, TXT en ITZY zullen elk één dag headlinen.

Europese K-popfans komen vanaf september uitgebreid aan hun trekken. Zo komen onder andere TWICE, (G)I-DLE en KARD naar Europa. En nu zijn er nog drie K-popgroepen die te zien zullen zijn in Londen in het Verenigd Koninkrijk.

KPOP LUX SBS Super Concert

KPOP LUX werkt dit jaar samen met de Zuid-Koreaanse zender SBS voor het KPOP LUX SBS Super Concert. Het gaat om een weekend van drie dagen waarop je op elke dag verschillende K-popartiesten aan het werk zal kunnen zien. De eerste drie namen zijn nu al bekendgemaakt.

Het gaat om de boygroups THE BOYZ en TXT en de girlgroup ITZY. THE BOYZ zal de eerste dag, vrijdag 22 september, afsluiten als headliner. TXT is de headliner voor dag 2, zaterdag 23 september en ITZY zal de laatste festivaldag op zondag 24 september afsluiten. De komende weken zal deze line-up nog aangevuld worden met heel wat andere artiesten.

De prijzen voor een dagticket starten vanaf 84 pond (97,72 euro). Voor een ticket voor de drie dagen betaal je minstens 198 pond (230,33 euro). De ticketverkoop start op woensdag 9 augustus voor wie O2 priority heeft. Met Ticketmaster priority kan je op donderdag 10 augustus je ticket kopen en de algemene voorverkoop start op vrijdag 11 augustus. Op elk van deze dagen start de verkoop om 10 uur Britse tijd (11 uur Belgische tijd).

Meer
Lees meer...