KPOP LUX in Londen maakt nieuwe namen bekend

Het K-popfestival KPOP LUX in Londen heeft zijn tweede lading namen gedropt. Het festival gaat door in het weekend van 22 tot 24 september 2023 in Londen. Eerder deze week kwamen we te weten dat THE BOYZ, TXT en ITZY de headliners zijn van respectievelijk vrijdag, zaterdag en zondag. En nu zijn er nog drie nieuwe namen toegevoegd aan de affiche.

Europese K-popfans komen vanaf september uitgebreid aan hun trekken. Zo komen onder andere TWICE(G)I-DLE en KARD naar Europa. En op het KPOP LUX-festival in Londen kan je in het weekend van 22 tot 24 september ondertussen al vijf K-popgroepen aan het werk zien.

KPOP LUX SBS Super Concert

KPOP LUX werkt dit jaar samen met de Zuid-Koreaanse zender SBS voor het KPOP LUX SBS Super Concert. Het gaat om een weekend van drie dagen waarop je op elke dag verschillende K-popartiesten aan het werk zal kunnen zien. Nadat we eerder deze week de eerste drie namen te weten kwamen, zijn er nu nog drie nieuwe namen aan toegevoegd.

We wisten als dat de boygroups THE BOYZ en TXT en de girlgroup ITZY de headliners worden van de drie dagen. Maar nu zijn er nog twee nieuwe groepen toegevoegd aan de line-up. De eerste is ZEROBASEONE. Deze boyband werd eerder dit jaar gevormd in het programma Boys Planet. Enkele weken geleden maakte de groep z’n debuut met de EP ‘Youth in the Shade’ en de title track In Bloom. ZEROBASEONE zal optreden op vrijdag 22 september. De tweede nieuwe naam is ONEUS. Zij maakten hun debuut in 2019 en gaan dus wel al even mee. De groep bestaat uit vijf leden en loste eerder dit jaar al z’n negende EP ‘Pygmalion’ met title track Erase Me.

Extra optredens TXT en ITZY

Samen met de bekendmaking van ZEROBASEONE en ONEUS liet de organisatie van het KPOP LUX SBS Super Concert ook weten dat ITZY en TXT elk een extra keer te zien zullen zijn op het concert. ITZY en TXT zullen zo allebei optreden op zowel zaterdag als zondag. ZEROBASEONE zal optreden op vrijdag 22 september en ONEUS op zaterdag 23 september.

De line-up ziet er daardoor als volgt uit:

Vrijdag 22 september

  • THE BOYZ
  • ZEROBASEONE

Zaterdag 23 september

  • TXT
  • ITZY

Zondag 24 september

  • ITZY
  • TXT
  • ONEUS

Tickets zijn te koop via Ticketmaster.

Meer
Lees meer...