Kraftwerk brengt 3D-show naar Best Kept Secret 2019

Kraftwerk brengt 3D-show naar Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret 2019 heeft een nieuwe naam bekendgemaakt: de Duitse electro-pioniers van Kraftwerk. De band staat op zaterdag 1 juni op de mainstage met hun befaamde 3D-show.

Dat de mannen van Kraftwerk hun 3D-show naar Best Kept Secret brengen, is op zich al mooi nieuws, maar dat er 25.000 3D-brilletjes uitgedeeld worden, maakt het des te geweldiger.

Eerder werden Bon Iver, Interpol, Cigarettes After Sex en Kurt Vile & The Violators al aangekondigd. De voorverkoop van de kaarten voor het festival in de Beekse Bergen is al gestart.

(Onze review van The National op Best Kept Secret 2018 lees je hier.)

Pioniers

Het is algemeen geweten: zonder Kraftwerk zou het huidige muzieklandschap er compleet anders uitgezien hebben. Zonder Kraftwerk geen Prodigy, geen Milk Inc., geen Chemical Brothers, geen Daft Punk en geen Deadmau5.

(Onze review van Arctic Monkeys op Best Kept Secret 2018 lees je hier.)

Maar wie denkt dat deze zeventigers uitgeblust zijn, heeft het dik mis. Zo wonnen Ralf Hütter en zijn rekruten in januari 2018 nog een Grammy voor ‘Best dance/electronic album’ voor hun plaat ‘3-D The Catalogue’. Ook op het podium staat Kraftwerk nog steeds garant voor een unieke ervaring. Zo wil de band ons met de 3D-show een vorm van ‘Gesamtkunstwerk’ doen ervaren. Dat is het samenkomen van muziek en performancekunst.

Enkele essentiële songs: Autobahn, Das Model, Computer Love en Die Roboter.

(Hier zijn nog 5 kanshebbers voor Best Kept Secret 2019.)

Tickets voor Best Kept Secret zijn te koop sinds 1 december op de website van het festival.

Gesponsorde artikelen