Krijgt Kim haar juwelen terug? Franse politie arresteert 16 man in verband met Kim Kardashians overval

Krijgt Kim haar juwelen terug? Franse politie arresteert 16 man in verband met Kim Kardashians overval

Franse agenten hebben zestien mensen opgepakt in verband met de overval op Kim Kardashian. Daarbij werden voor enkele miljoenen aan juwelen gestolen terwijl Kardashian werd vastgebonden in de badkamer. Intussen heeft de politie niet stilgezeten, DNA-sporen zouden geleid hebben naar de arrestaties.

2016 was écht een slecht jaar voor Kim Kardashian: op 3 oktober werd ze overvallen in haar hotel in Parijs. Dieven gingen er van door met onder andere haar verlovingsring en in totaal een paar miljoen euro aan juwelen. Maar nu is er een doorbraak in de zaak: er werden volgens AFP zestien mensen opgepakt, en een aantal gearresteerd.

De politie kwam de verdachten op het spoor via DNA-onderzoek. Na de overval waren ze te voet en met de fiets gevlucht. Sommigen onder hen waren verkleed als agenten, en hadden skimaskers op. Kardashian zelf zat op dat moment nog vast in haar badkamer.

Ze blijft sindsdien ook erg stil op sociale media, en de opnames van Keeping Up With The Kardashians werden even stilgelegd. In een eerste trailer van het nieuwe seizoen vertelt Kim wel een paar details aan haar zussen, maar verder is er over de overval niet erg veel bekend. Hopelijk hebben ze de daders te pakken en kunnen de Kardashians op hun twee oren slapen.

Gesponsorde artikelen