Krijgt The Mountain eindelijk een waardige tegenstander in Game of Thrones?

Krijgt The Mountain eindelijk een waardige tegenstander in Game of Thrones?

We kunnen ons bijna niet inbeelden dat The Mountain ooit verliest, maar er zou in het zevende seizoen van Game of Thrones misschien wel een heel verrassende tegenstander kunnen komen. De makers zouden namelijk spreken met Conor McGregor, een van de beste gevechtskampioenen van het moment.

The Mountain is in Game of Thrones tegenwoordig de persoonlijke lijfwacht van Cersei Lannister en lijkt na zijn bijna-doodervaring sterker dan ooit. De vraag is dan ook wie hem zou kunnen verslaan. De makers van Game of Thrones rekenen daarbij mogelijk op Conor McGregor.

Fans van gevechtssporten zullen die ongetwijfeld kennen als de beste vechter van het moment in de UFC, een van de hardste gevechtssporten die er in. “Er is een akkoord met McGregor om een van de volgende seizoenen mee te doen in Game of Thrones”, zegt een bron in The Sunday Life.

Er is wel nog niet bekend wat McGregor gaat doen in de serie, maar velen hopen op een gevecht met de onoverwinnelijke Mountain, al lijkt dat ons wel niet helemaal eerlijk. Conor McGregor is namelijk dertig centimeter kleiner en weegt zo’n 100 kilogram minder, maar echte fans zullen zich wel nog het gevecht tussen Oberyn Martell en The Mountain herinneren en hoe dat bijna eindigde.

Vorig jaar trainden de twee al eens tegen elkaar en dat leverde toen deze leuke beelden op

Gesponsorde artikelen