Krijgt ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ een vervolg? Dit is waarom (niet)

Krijgt ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ een vervolg? Dit is waarom (niet)

De Netflix-film ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ werd een enorm succes, waardoor natuurlijk al veel mensen zich luidop afvragen of er ook een tweede deel zal volgen. En hoewel Netflix nog niets bevestigd heeft, zijn er genoeg redenen om te vermoeden dat de sequel er snel aan zit te komen. 

To All The Boys I’ve Loved Before is dé hit van het moment op Netflix. De romantische komedie is schattig, herkenbaar en wondermooi. Waardoor de vraag voor een sequel natuurlijk enorm is. En de kans is groot dat we die ook zullen krijgen.

Drie boeken

To All The Boys I’ve Loved Before is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Jenny Han. Van dat boek zijn er nadien nog twee sequels uitgekomen, getiteld P.S. I Still Love You en Always and Forever, Lara Jean. De scripts liggen dus al klaar en er is ook een andere aanleiding waardoor we mogen vermoeden dat de tweede film er zeker aan zit te komen.

Op het einde van de film, tijdens de aftiteling, komt namelijk John Ambrose in beeld. Ook hij heeft een van de brieven van Lara Jean ontvangen en waagt z’n kans. Dit is interessant want John Ambrose – “from Model UN” – speelt een belangrijke rol in het tweede boek van de reeks. Dat we op het einde een glimp opvingen van deze jongeman zou dus weleens een hint kunnen zijn naar een tweede film.

De cast is fan

Hoewel Netflix nog niets heeft laten weten over een vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before heeft zowat heel de cast al enthousiast gereageerd op de vraag. Hoofdrolspelers Lana Condor (Lana Jean) en Noah Centineo (Peter Kavinsky) hebben al meermaals duidelijk gemaakt, zowel in interviews als op sociale media dat ze staan te springen om een tweede film van To All The Boys I’ve Loved Before te maken.

In een interview met het Britse Metro liet Noah Centineo zelfs weten dat iédereen van de cast en crew een tweede film wil. “Ik heb nog niets officieel gehoord, alles wat ik weet is dat iedereen die bij de film betrokken was een vervolg wil. Ik wil absoluut een vervolg!”

Bad boy Peter Kavinsky

De tweede film zou dan vooral over het tweede boek van de reeks gaan, P.S. I Still Love You. Al kan het ook een volledig andere richting uitgaan. Want ook in de eerste film bleef het verhaal niet volledig trouw aan dat van in het boek.

Noah Centineo heeft al laten weten dat hij het wel zou zien zitten om een slechte kant van zijn personage, Peter Kavinsky, te laten zien. In de eerste film toonde Peter Kavinsky zich vooral als de man waarvan elk meisje stiekem droomt: knap, grappig en gevoelig. Maar de acteur zou zelf willen kijken of Peter Kavinsky ook slechte kantjes heeft. “Misschien kan Peter van zijn piëdestal vallen? Misschien kan hij veranderen in een niet-zo-goede jongen? Misschien kunnen we de verschillende personages meerdere dimensies geven. Tonen hoe we op het ene moment een held zijn en op het andere moment een slechterik.”

Papa Kavinsky

Als we meer te zien zouden krijgen van Peter Kavinsky zal hij dus ook on-screen ouders moeten hebben. En ook daar heeft het internet al over nagedacht. Mensen hebben namelijk ontdekt dat Noah Centineo als twee druppels water lijkt op Mark Ruffalo in z’n jonge jaren. Het mag voor de fans dan ook duidelijk zijn: als er een tweede film komt, moet Mark Ruffalo, ook bekend als the Hulk in de Avengers-films, de vader van Peter Kavinsky spelen. Er is zelfs al een petitie die handtekeningen verzamelt in de hoop dat dit ook echt zal gebeuren. Deze petitie heeft al meer dan 3.000 handtekeningen verzamelt.

Maar ook Noah Centineo zelf is van mening dat Mark Ruffalo de perfecte keuze is voor de rol van papa Kavinsky. Wanneer hij bij BuzzFeed de vraag kreeg wie de vader van Peter Kavinsky moet vertolken, riep hij zonder enige twijfel: “Mark Ruffalo, sowieso Mark Ruffalo.”

En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Al sinds m’n vijftiende word ik vergeleken met Mark Ruffalo, veel mensen zeggen dat ik dezelfde maniertjes en gewoontes heb als hem en we praten op dezelfde manier.” Het zou voor hem ook een eer zijn als Ruffalo z’n vader zou spelen. “Ik kijk zo hard naar hem op, ik hou van z’n films en van zijn werk. Hij heeft zo’n ruim gamma. Ik denk dat hij het zo goed zou doen. Nee, ik weet dat hij het goed zou doen. Hij heeft romcoms gedaan in het verleden, maar ook heel dramatische rollen. Ik denk dat hij perfect is voor de rol.”

Bekijk hier nog eens de trailer van To All The Boys I’ve Loved Before:

Zin in iets anders op Netflix? Check dan hier onze 50 beste series!

Gesponsorde artikelen