Kristel Verbeke neemt nu ook volledig afscheid van K3: ze stopt als manager

Kristel Verbeke neemt nu ook volledig afscheid van K3: ze stopt als manager

Kristel Verbeke, beter bekend als Kristel van K3, neemt nu ook definitief afscheid van de meidengroep. Na twee jaar geleden de fakkel te hebben doorgegeven aan de ‘nieuwe’ K3’s Marthe, Klaasje en Hanne, nam ze de rol van manager van het trio op zich. Van die functie neemt ze nu dus ook afscheid.

Eind 2015 zocht Studio 100, en heel Vlaanderen en Nederland met hen, naar een nieuw meidentrio om de groep K3 te vormen in het televisieprogramma K3 zoekt K3. Marthe, Hanne en Klaasje kwamen daar als winnaars uit de bus en zouden dus de fakkel overnemen van Karen, Josje en Kristel. Kristel bleef echter wel betrokken bij het K3-project. Ze werd bij de overgang naar de ‘nieuwe’ K3 manager van het trio. Maar nu neemt Kristel dus volledig afscheid van K3.

“Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring, is het mooiste wat er is”, schrijft ze in een Instagrampost. Wat de toekomst brengt, weet ze echter nog niet. “Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later. Eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze”, staat er te lezen. Het lijkt wel alsof ze de banden met Studio 100 nu helemaal doorknipt. Ze bedankt in haar Instagrampost het bedrijf voor de jarenlange samenwerking.

“We gaan Kristel enorm missen”

Bij Studio 100 hebben ze enkel lovende woorden voor Kristel. “We zijn Kristel enorm dankbaar want zij heeft er, dankzij haar tomeloze inzet en onnavolgbare kennis, mee voor gezorgd dat K3 nu een mooi nieuw leven heeft”, zegt Studio 100 in een statement. Ook Hanne, Marthe en Klaasje moeten nu afscheid nemen van hun mentor. “We gaan Kristel enorm missen”, zeggen ze. “Wij zijn haar heel dankbaar en vinden het een eer dat zij er vertrouwen in heeft dat wij het nu zelf kunnen.”

Bekijk hieronder de Instagrampost van Kristel waarin ze haar vertrek aankondigt:

Gesponsorde artikelen