Left Right
scrollTop top

Kylie Jenner gunt ons een blik achter de schermen in haar dagelijkse leven


Kylie Jenner
© epa

Kylie Jenner is vlogger geworden. Wel meerdere sterren trekken naar YouTube om hun leven te delen en te tonen dat zij ook dagelijkse problemen hebben en hard werken. Zo postte Beyoncé bijvoorbeeld ook een aantal vlogs die haar leven als moeder, zangeres, actrice en manager toont. Kylie’s vlog werpt ons een blik achter de schermen en we smelten bij de schattige scènes met North, het zien van haar dressing en haar conversaties met haar zus Kendall.

Groot nieuws uit Los Angeles: Kylie Jenner is professioneel vlogger geworden. Ze neemt ons de hele dag mee op trot en geeft ons een glimp van haar fabuleuze leven.

Ochtendritueel

Als kersverse moeder deelt ze mee dat ze haar dag liever vroeger wilde beginnen maar dat Stormi, haar 1-jarig dochtertje, haar had wakker gemaakt door de hele tijd te huilen. Om 20 na 8 haalt ze haar camera toch weer boven in haar luxueuze badkamer en toont ze dat ze snel gaat douchen en dan haar dochtertje gaat wekken. We smelten als we het schattige stemgeluid van Stormi horen. Ze toont in een dressing waar we enkel maar ontzettend jaloers op kunnen zijn, hoe ze een outfit kiest voor zowel haar als Stormi.

Na professioneel aangepakt te worden door haar make-up artist en een kapper neemt ze Stormi bij de hand en vertrekt ze in haar Rolls Royce naar Kylie cosmetics-kantoor, waar het grootste deel van de dag zich afspeelt.

Professioneel vlogger

“Ik wilde jullie een glimp geven van hoe een normale dag er voor mij uitziet”, schrijft Kylie bij de video. “Jullie wilden mijn nieuwe kantoor zien, maar toen leek het me leuk om alles vanaf het moment dat ik wakker word te delen. Dus neem ik jullie mee mijn huis in, mijn kledingkast, mijn fotoshoots en nog veel meer. Er komen nog meer videos aan!” De realityster kondigt ook nog eens op Twitter aan dat ze vanaf nu professioneel vlogger is. We kunnen al niet wachten op de volgende videos. En hopen op meer scènes met Stormi.

Hier kan je de video zien:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308