Kylie Jenner: “Ja, ik was zwanger en ik ben bevallen!”

Kylie Jenner: “Ja, ik was zwanger en ik ben bevallen!”

De jongste van het geslacht Kardashian, Kylie Jenner, was wel degelijk zwanger en is op 1 februari bevallen van haar eerste kindje, een meisje. Dat laat de realityster zelf weten op sociale media. Er werd al maanden gespeculeerd over de mogelijke zwangerschap van Kylie, maar nu is er dan eindelijk de officiële bevestiging. 

Nog geen maand nadat Kim Kardashian een nieuw dochtertje verwelkomt, is het de beurt aan haar jongste halfzusje Kylie Jenner. De 20-jarige Kardashianzus zweeg gedurende haar volledige zwangerschap in alle talen. Maar komt nu zélf met het nieuws naar buiten in een post die ze deelde op Instagram, Facebook en Twitter.

Geheimzinnigheid

De volledige Kardashian-clan deed de afgelopen maanden opvallend geheimzinnig over Kylie. De jongste Kardashianzus, die normaal geen kans onbenut laat om te pronken met haar lichaam op Instagram, hield het de laatste maanden opvallend zedig. Ook verscheen ze amper in het openbaar en weigerden haar zussen te praten over de mogelijke zwangerschap van Kylie.

In haar post legt Kylie uit waarom ze zo geheimzinnig deed over de zwangerschap. “Het spijt met dat ik jullie in het ongewisse liet”, begint ze haar statement. “Ik begrijp dat jullie het van me gewoon zijn dat ik jullie meeneem op al mijn avonturen. Maar mijn zwangerschap was datgene wat ik niet wilde doen voor de hele wereld.”

“Ik wist dat ik me zo goed mogelijk moest voorbereiden op deze rol voor het leven en dat ik dat op de meest positieve, stressvrije en gezonde manier moest doen. Er was geen ‘gotcha’-moment, geen duurbetaalde onthulling die ik voorbereid had. Ik wist dat mijn baby al de stress en emoties zou voelen. Dus heb ik besloten om het op deze manier te doen voor mijn kleine leven en ons geluk.”

1 februari

Kylie beviel op 1 februari van een dochtertje. “Mijn mooie en gezonde dochtertje werd geboren op 1 februari en ik kon niet wachten om het nieuws met de wereld te delen. Ik heb nooit eerder liefde en geluk gekend zoals nu, ik kan barsten van geluk. Bedankt voor jullie begrip.”

Het is het eerste kindje van Kylie Jenner en haar vriend, rapper Travis Scott. In een video die Kylie publiceerde op YouTube vertellen Kylies vriendinnen het volledige verhaal van de afgelopen maanden en zien we ook hoe ze haar zwangerschap bekendmaakte aan haar vrienden en familie.

Babyboom

Het is dus officieel. Drie van de vijf Kardashian/Jenner-zusjes verwelkomen dit jaar een kindje. Kim Kardashian en haar man Kanye West werden via een draagmoeder in januari de ouders van een tweede dochtertje, Chicago, die we voor de eerste keer te zien krijgen in de video van Kylies zwangerschap. En alsof twee baby’s nog niet genoeg waren is ook Khloé Kardashian in blijde verwachting.

Het dochtertje van Kylie Jenner heeft nog geen naam, dus het valt nog af te wachten of zij ook kiest voor speciale namen als haar zus Kim.

Lees hier de volledige boodschap van Kylie:

Gesponsorde artikelen