Kylie Jenner verliest haar Instagramrecord aan … een ei

Kylie Jenner verliest haar Instagramrecord aan … een ei

Kylie Jenner is een Instagramrecord armer. De jongste Kardashian-zus heeft haar record voor Instagramfoto met de meeste likes ooit namelijk moeten afgeven aan een foto van een ei. Geen bijzonder ei, nee, een doodgewoon ei. Maar wel een ei met een missie.

De eerste foto van Stormi, het dochtertje van Kylie Jenner, was tot voor kort de meest gelikete foto op Instagram aller tijden. De foto, gepost door mama Kylie, had maar liefst 18 miljoen likes. Maar nu heeft de ‘Queen of Instagram’ dat record moeten inleveren aan een foto van een ei.

World Record Egg

Het account van World Record Egg is gestart op 4 januari en had een duidelijke missie: de foto met de meeste likes worden. Het profiel postte één foto, een doodgewone foto van een ei, en hoopte met die foto het record van Kylie Jenner te breken.

En het lukte. Het ei heeft ondertussen meer dan 27 miljoen likes en daar komen er nog steeds duizenden bij. Zo is het record van Kylie dus stevig bijgesteld. Het blije ei veranderde meteen z’n biografie. Daar staat nu te lezen: “Officiële wereldrecordhouder voor meest gelikete foto op Instagram”.

Hier is hij dan: de foto met de meeste likes op Instagram:

Kylie en Stormi moeten zich nu tevreden stellen met de tweede plaats:

Gelukkig kan Kylie er nog mee lachen. Ze postte deze video met de caption “Take that, little egg“:

Gesponsorde artikelen