Left Right
scrollTop top

‘La Casa De Papel’ lost releasedatum voor het vierde deel!


La Casa De Papel Releasedatum
© Netflix

Fans van La Casa De Papel zaten al maanden te wachten op nieuws over het vierde deel van de Spaanse reeks. En dat is er eindelijk ook echt gekomen: parte 4 verschijnt op 3 april 2020!

Dat de makers van La Casa De Papel goed weten hoe ze met sociale media moeten werken, da’s al langer duidelijk. En dat hebben ze nog maar eens bewezen. Gespreid over drie uur verschenen er foto’s op de Instagram-stories van het officiële kanaal van de reeks.

Langzaam omdraaien

Daarin kregen we een onbekend lid van de bende te zien, dat zich langzaam aan het omdraaien was. Op het einde van de “draai” krijgen we ein-de-lijk de informatie waar we al maanden op zaten te wachten: een releasedatum voor het vierde deel van de Spaanse reeks. La Casa De Papel Parte 4 verschijnt op 3 april!

Opnieuw Berlín

Vanaf het moment dat dat nieuws op de wereld losgelaten was, verscheen er ook een échte post. Daarin krijgen we de bende te zien én opnieuw een verrassing. Yep, Berlín zal ook in het vierde deel van de topreeks te zien zijn, ook al stierf hij al op het einde van het tweede.

La Casa De Papel is één van de 50 beste series op Netflix. De rest van de lijst kan je hier checken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…