‘La Casa De Papel’ verwelkomt Neymar in een heel bijzondere rol

Neymar speelt monnik Jao in La Casa De Papel

Neymar verschijnt in La Casa De Papel … in het seizoen dat al online staat! Da’s de boodschap die de duidelijk extatische voetballer de wereld instuurde. En ja hoor, wie (opnieuw) naar La Casa De Papel kijkt, zal hem in het net verschenen seizoenen kunnen spotten in monnikspij.

Het is misschien wat vreemd, maar ook goede reclame: een maand na de release van La Casa De Papel kan je nieuwe beelden van Neymar vinden. In de laatste reeks neemt Neymar namelijk de rol van monnik op zich. Vrij ver van zijn rol op het veld, wat niet wil zeggen dat hij niet geloofwaardig overkomt. Hij kondigde het rolletje zelf aan op Twitter.

“Ik heb mijn droom kunnen realiseren door in mijn favoriete serie ooit mee te spelen”, klinkt het. Daaronder staat een filmpje waarbij Neymar het bekende Dali-masker afzet. Hij is nu ook officieel deel van de crew van de Profesor en speelt mee in La Casa De Papel. De #nuevofichaje is dan weer een knipoog naar zijn potentiële transfer. Momenteel speelt Neymar bij PSG.

Wie speelt Neymar in La Casa De Papel?

Je hoeft dus ook helemaal niet te wachten op een nieuw seizoen van La Casa De Papel op Netflix om Neymar te spotten. De beelden werden namelijk al voor het vorige seizoen geschoten, maar komen nu pas online. Hij speelt er in de overlegruimte van Berlin en El Profesor een monnik, Jao.

De beelden komen nu pas online omdat er een aanklacht wegens verkrachting liep tegen Neymar. Die is nu geklasseerd en dus vond Netflix het tijd om La Casa De Papel een update te geven. Wij kijken alvast of Neymar een goede monnik is én of hij een oplossing heeft voor die cliffhanger op het einde van seizoen 3.

Neymar als monnik

Van voetballer naar monnik: dat lijkt een serieuze carrièreswitch, maar wij vinden het wel een beetje bij Neymar passen. Enerzijds is Neymar da Silva Santos Júnior, da’s zijn volledige naam, heel gelovig. Kijk maar naar zijn Twitter-handle, waar ‘zoon van God’ in staat. Anderzijds is Neymar het schoolvoorbeeld van een theatrale voetballer. Daar zijn ettelijke memes van terug te vinden: we pikten ze even voor je op.

Als Neymar gaat, gaat ie echt

De man heeft eigenlijk gewoon een nieuwe voetbalterm uitgevonden: Neymaren

Serieus, deze compilatie is de beste minuut van heel je dag

Allé, nog ééntje

Gesponsorde artikelen