Laat de kunstenaar in je los met OnePlus en Vexx

Sinds enkele weken kan je je de nieuwste OnePlus Nord aanschaffen. Met zijn 6 camera’s, flink wat interne opslag en een prijs die start vanaf 399 euro, is deze smartphone een schot in de roos en iets waar velen op hebben gewacht. Een nieuwe smartphone betekent natuurlijk ook een nieuw hoesje. En daarvoor slaat OnePlus de handen in elkaar met jong Belgisch talent Vexx. Wij kijken alvast erg uit naar die samenwerking!

OnePlus wil met de OnePlus Nord jongeren aanzetten om hun stempel op de wereld te zetten. Met 6 camera’s zou het geen probleem mogen zijn om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Daarbij kan je video’s in 4K opnemen én hoef je geen schrik te hebben dat je smartphonebatterij snel leeg is, want met amper een halfuurtje opladen gaat de OnePlus Nord een hele dag mee. Hun ‘Never settle’-mentaliteit mag je dus vrij letterlijk nemen.

Het smartphonemerk heeft zopas een nieuwe samenwerking bekendgemaakt. Samen met kunstenaar en Belgisch jong talent Vexx willen ze jongeren aanzetten om creatief te zijn en hun stempel op de wereld te zetten. Maar wie is die jonge kerel waar OnePlus mee samenwerkt? En waarom zijn zij een match made in heaven?

Vexx wie?

Vexx, die in het echt gewoon Vince Okermans heet, maakt al sinds zijn 16e ontzettend coole doodletekeningen die hij vaak combineert met realistische afbeeldingen. Daarnaast gebuikt hij zijn typerende stijl om muren, schoenen, handtassen en noem maar op te pimpen. De nu 22-jarige artiest uit Sint-Genesius-Rode deelt zijn creaties op Instagram en hij maakt telkens een making-off-video die hij op zijn veel bekeken YouTube-kanaal post.

De jonge kunstenaar reist de hele wereld af om zijn creatieve stempel achter te laten. Zo kan je in New York en Darwin op gigantische muren zijn graffiticreaties bewonderen. Daarbij heeft hij de voorbije jaren bijna 850.000 volgers op Instagram verzameld en maar liefst meer dan 2,7 miljoen abonnees op YouTube. Jong, creatief én populair? Jep, dat is helemaal Vexx. En dat is ook precies de reden waarom het zo goed klikt tussen hem en OnePlus. Samen willen ze jongeren stimuleren om zich creatief helemaal te smijten en hen overtuigen om een stempel achter te laten op onze aardbol.

Unieke OnePlus Nord-smartphones en -hoesjes in Vexx’s doodlestijl

Om jonge creatievelingen te inspireren gaat Vexx ook zelf naar zijn tekentafel om enkele zeer exclusieve OnePlus Nord-smartphones én -hoezen te customizen. Dit hele designavontuur kan je de komende dagen volgen via de Facebook– en Instagrampagina van OnePlus. Hou die dus zeker in de gaten als je meer wil weten over deze geweldige collab.

Zet zelf je stempel op de wereld

Om hun jonge, creatieve community een handje te helpen, zetten Vexx en OnePlus samen een wedstrijd op poten waarbij ze jong talent vragen om wallpapers te designen. De coolste zullen te downloaden zijn in de OnePlus Nord devices. En de jury? Da’s uiteraard niemand minder dan Vexx zelf.

Meer
Lees meer...