Laat die kerstperiode maar komen, want er bestaat een prosecco adventskalender

Laat die kerstperiode maar komen, want er bestaat een prosecco adventskalender

Adventskalenders vind je tegenwoordig in alle vormen en maten, maar wij hebben net ons favoriete exemplaar gevonden: een proseccokalender. En wij willen hem!

Nee, je droomt niet: de prosecco adventskalender bestaat wel degelijk. Twaalf dagen lang kan je een deurtje openen waarna je een smaakje vindt om je glas prosecco te upgraden. Je moet dus wel je eigen bubbels nog voorzien, maar dat is het volgens ons helemaal waard.

Twaalf verschillende smaakjes krijg je dus, waaronder kers, kiwi, framboos en perzik. Er is ook een extra deurtje voorzien waarin rietjes zitten die je glas helemaal Instagramwaardig maken.

Roze, glitterende prosecco

Maar da’s nog niet alles. Want naast de bubbels en de rietjes, vind je ook glitters die je glas nét dat tikkeltje extra geven. Volgens de beschrijving hoef je maar een heel klein beetje van het ‘Popaball powder‘ toe te voegen. Het zou van je prosecco een glitterend, roze drankje maken met een subtiele frambozensmaak. Daar zouden wij alleszins geen ‘nee’ tegen zeggen!

De kalender is te koop op de website van Lakeland voor 29,99 pond of 33,35 euro. Niet heel goedkoop, maar hey: je leeft maar één keer, toch? 😉

Gesponsorde artikelen