Laat het niet waar zijn: stopt Ed Sheeran na zijn tournee met muziek maken?

Laat het niet waar zijn: stopt Ed Sheeran na zijn tournee met muziek maken?

Ed Sheeran heeft vele records gebroken met zijn derde album ÷,  maar zou na zijn tournee een pauze willen nemen van zijn carrière en zelfs een definitieve stop overwegen. Dat zeggen “goede bronnen”. 

Het is volgens “een goede bron” dat de Britse zanger een pauze of zelfs een volledige stop zou overwegen. Die geruchten doen al langer de ronde en Ed heeft zelf in een interview al gezegd dat hij het rustiger aan wil doen eens hij aan kinderen begint. Hoewel er nu nog niet meteen plannen zijn om vader te worden, is Ed duidelijk al bezig met de toekomst en die ziet er duidelijk rustiger uit dan zijn leven nu.

“Ed has pretty much achieved everything there is to achieve in music,“He absolutely loves what he does and is riding the wave of his success at the moment, but at the same time he wants a more normal life.”

Volgeboekt na sabbatjaar

Vorig jaar nam Ed Sheeran een break van zijn carrière en in dat sabbatjaar ging hij op wereldreis met zijn vriendin-sinds-2-jaar Cherry Seaborn. Toen zagen ze elkaar elke dag, maar nu Ed zijn nieuwe album heeft gelanceerd, zit praktisch elke dag vol met optredens, interviews, … “De grote test is dus of hun relatie de release van zijn nieuwe album en de bijhorende tour overleeft”, aldus de bron.

Ed zou verlangen naar een normaal leven en eens getrouwd zou het volgens de bron wel eens 5 tot 10 jaar kunnen duren vooraleer er nieuwe muziek van de rosse Brit komt.

We kunnen hem geen ongelijk geven wat een rustiger leven betreft, maar wij hopen alvast dat Ed nog lang muziek blijft maken!

Gesponsorde artikelen