Laat je kinderen net als Luke Skywalker in een Landspeeder rijden met dit nieuw Star Wars-speelgoed

Laat je kinderen net als Luke Skywalker in een Landspeeder rijden met dit nieuw Star Wars-speelgoed

Op Comic-Con in San Diego is een nieuw Star Wars-speelgoedje voorgesteld: de X-34 Landspeeder van Luke Skywalker. Geen miniatuurauto maar een rijdende versie op kindermaat. Vanaf september kan je er een bestellen voor 500 dollar.

Het is ondertussen 40 jaar geleden dat de eerste Star Wars-film A New Hope uitkwam. Jonge fans maakten er voor het eerst kennis met de Landspeeder van Luke Skywalker. Wie als kind in die tijd met een Landspeeder wilde rijden, had veel fantasie nodig en een kartonnen doos. Maar dat is nu voorbij, Radio Flyer stelde hun nieuwste Star Wars-speelgoed voor op Comic-Con in San Diego.

Enkel voor kleine Padawans

In de Landspeeder is plaats voor twee kleine Padawans. Lichtsnelheden haal je niet, het voertuigje heeft een schakelaar waarmee je de snelheid kan aanpassen van 3 naar 8 km/u. De Landspeeder kan ook achteruit rijden en de batterij gaat vijf uur mee. In het interactief dashboard zitten geluiden uit de film: van het opstijgen en vliegen tot de stem van Luke Skywalker en C-3PO. Met z’n 158 cm en limiet van 59 kg is de Landspeeder voor oudere fans jammer genoeg te klein. Het speelgoed zal vanaf september te koop zijn voor omgerekend 435 euro. Voorlopig enkel in de VS, via de speelgoedwinkelketen Toys’R’Us.

Gesponsorde artikelen