Laatste film van ‘365 Days’ staat nu op Netflix

The Next 365 Days, het laatste deel van de trilogie, staat nu op Netflix. De filmreeks waarin het plot, de acteerprestaties en de inhoud ondergeschikt zijn aan gratuite seksscènes met luide achtergrondmuziek, komt zo dus tot een einde. Maar een ding is zeker: we gaan eruit with a bang (of een stuk of 23).

Het is vandaag een goede en een slechte dag voor de filmwereld. Het laatste deel van de 365 Days-trilogie staat namelijk sinds vandaag op Netflix. The Next 365 Days is gebaseerd op het laatste boek van de reeks van de Poolse auteur Blanka Lipińska en vertelt het laatste deel in de niet heel romantische lovestory van Massimo en Laura.

The Next 365 Days

We zijn nog maar net bekomen van de meest voorspelbare plottwist aller tijden (een tweelingbroer waar niemand iets van afwist), maar 365 Days is nu al terug. De filmreeks die sinds 2020 het Stockholmsyndroom en de maffia romantiseert, komt met de derde film definitief tot een einde. Hoewel liefhebbers van kwaliteitsvolle films, met bijvoorbeeld een plot en diepgaande dialogen, 365 Days niet gaan missen, is het toch the end of an era.

Op het einde van de tweede film was het onduidelijk wie de schietpartij overleefd had. Maar de trailer voor The Next 365 Days verklapte al meteen alles. Laura (Anna-Maria Sieklucka) leeft nog, maar – en da’s misschien wel de grootste plottwist van de reeks – ze moet het rustig aan doen en mag dus niet aan bedsport doen. Ondertussen twijfelt ze nog steeds tussen Massimo (Michele Morrone) of haar nieuwe vlam Nacho (Simone Susinna). Geen zorgen overigens, want de trailer liet alvast uitschijnen dat Laura het doktersadvies zal negeren. De film zal dus nog steeds voornamelijk bestaan uit seksscènes die soms eens onderbroken worden door een korte dialoog. Zo horen we in de trailer al hoe Massimo zijn legendarische “baby girl” opnieuw bovenhaalt.

De eerste twee films van 365 Days haalden respectievelijk 3,3 en 2,5 op 10 op IMDb en 0 procent op Rotten Tomatoes. Het percentage dat gebruikt wordt door Rotten Tomatoes is gebaseerd op het aantal positieve reviews die een film krijgt. Het valt dus nog af te wachten of de laatste film uit de reeks toch één positieve review mag ontvangen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor The Next 365 Days:

Zoek je toch iets meer kwaliteit? Neem dan een kijkje in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...