Lady Gaga annuleert concert in Brazilië door hevige pijnen: “Ik moet nu naar mijn lichaam luisteren”

Lady Gaga annuleert concert in Brazilië door hevige pijnen: “Ik moet nu naar mijn lichaam luisteren”

Het gaat niet zo goed met Lady Gaga. De zangeres heeft steeds meer last van chronische pijnen door de ziekte fibromyalgie. Daardoor moest ze ook een concert in Rio de Janeiro afzeggen. Het is nog niet bekend of ze op 1 oktober in ons land zal kunnen optreden.

Het was in haar populaire Netflix-documentaire Five Foot Two dat Lady Gaga vertelde dat ze last heeft van chronische pijnen. Later maakte ze bekend dat die pijn komt door de ziekte fibromyalgie.

Daar heeft de zangeres nu opnieuw zwaar last van. Enkele dagen terug zou ze dat hebben willen oplossen met ijs, maar naar eigen zeggen was dat geen goed idee. Daarom is ze opgenomen in het ziekenhuis.

“Sorry”

“Ik ben opgenomen in het ziekenhuis en het is niet door een klein pijntje. Ik heb vreselijk veel pijn, maar ben in goede handen bij de dokters”, schrijft Lady Gaga op haar Instagram. “Rio, ik zou alles doen voor jullie, maar nu moet ik naar mijn lichaam luisteren. Sorry.”

Op 1 oktober staat Lady Gaga met haar Joanne World Tour in het Antwerpse Sportpaleis. Over dat optreden is nog niets bekend.

Bekijk hier haar Instagrampost:

Veel beterschap, Lady Gaga!

Gesponsorde artikelen