Lady Gaga’s verlovingsring is beeldschoon en verschrikkelijk duur

Lady Gaga’s verlovingsring is beeldschoon en verschrikkelijk duur

Lady Gaga, de koningin van de popmuziek in het post-Madonna-tijdperk, is verloofd. Dat is de ster al even, maar nu bevestigde Gaga dat ook, voor de première van haar film ‘A Star Is Born’. Het is uiteraard een prachtige ring, met een uitzonderlijke steen erin. Uiteraard hangt daar ook een prijskaartje van formaat aan. 

Lady Gaga, in het dagelijkse leven gewoon Stefani Germanotta, gaat trouwen. Dat maakte de ster bekend een paar dagen na de première van A Star Is Born, haar nieuwe film. Maar eigenlijk is Gaga’s verloving geen nieuws. ’t Is te zeggen: er waren in 2017 al geruchten dat Lady Gaga verloofd was met manager Christian Carino. Maar omdat zowel Gaga als Carino hun pokerface goed uitspeelden, stopten de geruchten.

Nu is ’t dus duidelijk: de twee stappen wel degelijk in het huwelijksbootje. Een trouwfeest waar wij wel bij zouden willen zijn, maar zoals verwacht weten we nog exact niets over het event. Dan valt er wat meer te zeggen over wat we nu zeker zijn dat Gaga’s verlovingsring is. Bekijk ‘m hieronder even.

Dit is de verlovingsring van Lady Gaga

Wat weten we van de ring? Hij is roze, da’s al een begin, en hij doet qua vorm een beetje denken aan die van Kate Middleton (die de steen van Prinses Diana’s ring erfde bij haar verloving). Maar uiteraard is een ring van ‘gewone’ royalty niet genoeg voor Gaga, en dus moest haar verloofde op zoek naar een specialleke.

Dat is het ook geworden: de roze steen is eigenlijk een zeer zeldzame soort saffier, die een natuurlijke glans heeft en dus niet met hitte behandeld is. De saffier is omsingeld door diamanten, vermoedelijk zo’n drie à vier karaat waard. Wie terugkijkt naar foto’s van Gaga gedurende het laatste jaar, ziet ook dat ze de ring eigenlijk al heel de tijd aanhad. Op de Emmy’s, op de première van A Star Is Born, zo’n beetje overal. Maar omdat het zo’n bijzondere ring is, had niemand de link naar een verloving gelegd.

Padparadscha-saffier

Wat is het roze pareltje aan Gaga’s hand waard? Volgens experts is de Padparadscha-saffier in kwestie heel zeldzaam en dus wordt ie op zo’n 260.000 tot 350.000 euro geschat. Wij zouden er niet mee over straat durven, maar goed. Wij zijn dan ook niet Lady Gaga.

Gesponsorde artikelen