Lang leve Netflix: er komt een vervolg op Gilmore Girls en op deze vragen willen we een antwoord

Lang leve Netflix: er komt een vervolg op Gilmore Girls en op deze vragen willen we een antwoord

De lange reeks revivals van populaire tv-shows gaat verder, want nu komt er ook een vervolg op Gilmore Girls. Netflix heeft een nieuw seizoen van het geliefde programma besteld. Het wordt wel geen lang seizoen, maar vier uitgebreide afleveringen van anderhalf uur. Genoeg om onze meest prangende vragen te beantwoorden.

Het is alweer acht jaar geleden dat de laatste aflevering van Gilmore Girls werd uitgezonden. De serie liep gedurende zeven seizoenen, en die kan je sinds een jaar op Netflix herbekijken. En blijkbaar heeft dat een pak nieuwe fans opgeleverd, want de streamingzender heeft nu nieuwe afleveringen besteld. De geruchten over een revival doen al langer de ronde, maar dat is met de meeste succesreeksen het geval. In juni werd nog beweerd dat er aan een terugkeer wordt gewerkt.

Officieel is het nieuws nog niet, want Netflix zelf wil nog geen commentaar geven. Maar het zou perfect in het kraam van Netflix passen, aangezien de oude serie er heel populair is en er al vaker bekende shows nieuw leven worden ingeblazen.

Wie keert terug?

Amy Sherman-Palladino, die de eerste zes seizoenen maakte, zou de leiding over het nieuwe seizoen hebben. Ook het grootste deel van de cast zou terugkeren, waaronder Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory) en Scott Patterson (Luke). Volgens The Hollywood Reporter is Melissa McCarthy, aka Sookie, de belangrijkste naam die we niet zullen terugzien. Ook Liza Weil, ofwel Paris Geller, zou niet meedoen.

Dat Sherman-Palladino terugkeert is erg goed nieuws voor de fans, want door mislukte onderhandelingen mocht ze samen met haar echtgenoot Daniel Palladino – nog een schrijver van de originele reeks – niet meer meewerken aan het laatste seizoen. Maar ze had naar eigen zeggen wel ideetjes over hoe de serie moest eindigen. Ze zou zelfs de vier laatste woorden van de serie hebben bedacht, maar die heeft ze nooit onthuld. Nu krijgt ze dankzij Netflix dus vermoedelijk de kans om dat echte slot van Gilmore Girls alsnog in te blikken.

En dan hopen we vooral op deze drie vragen een antwoord te krijgen:

1. Zijn Luke en Lorelai getrouwd?

2. Heeft Rory de carrière die ze altijd wou?

3. Zijn Rory en Jess weer aan het daten?

scienter.tumblr.com

Gesponsorde artikelen