Laura uit ‘Blind Getrouwd’ is opnieuw getrouwd

Er is leven na Blind Getrouwd! Dat heeft Laure Lieckens nog maar eens bewezen. Zij nam deel aan het vijfde seizoen van Blind Getrouwd, maar vond daar niet de liefde. Die kwam ze iets later toch tegen en nu is Laura in het huwelijksbootje gestapt met ‘haar’ Yorben.

In 2020 leerden we Laura kennen in het vijfde seizoen van Blind Getrouwd. Daar werd de Kempense gekoppeld aan Sonny. Op hun trouwdag leken de twee een match made in heaven, maar tijdens de huwelijksreis ontstonden de eerste breuken in dit sprookjesverhaal. De verdere toenadering tussen Laura en Sonny verliep nogal stroef, waardoor Sonny later zelfs tijdelijk opnieuw thuis ging wonen. Uiteindelijk beslisten ze dan ook om niet samen te blijven en de scheiding aan te vragen.

Yorben

Laura vond later echter wel liefdesgeluk bij Yorben. Daarmee werd ze meteen ook plusmama van Enthe, zijn dochter uit een eerdere relatie. Op 7 augustus vorig jaar kregen Laura en Yorben dan ook samen een kindje, zoontje Eben. In maart volgde dan opnieuw groot nieuws, want het koppel kondigde toen zijn verloving aan.

Ondertussen zijn Yorben en Laura ook echt getrouwd. Dat deden ze gisterenavond met – uiteraard – een groot feest. Laura is daarmee al de tweede voormalige deelnemer van Blind Getrouwd die in het huwelijksbootje stapt. Eerder dit jaar deed Damiano dat namelijk ook al.

Op het huwelijksfeest van Laura en Yorben waren heel wat andere voormalige deelnemers aanwezig. Zo zien we op foto’s op sociale media Christophe, Brecht, Tati, Jiri, Florence, Jonah, Winnie, Nuria en Stijn.

Meer
Lees meer...