Laurent Ciman op stand-by gezet en binnenkort naar huis: Kompany en Vermaelen aan top?

Laurent Ciman op stand-by gezet en binnenkort naar huis: Kompany en Vermaelen aan top?

Dat coach Roberto Martinez aangekondigde dat Laurent Ciman geselecteerd was om naar het WK in Rusland te gaan, deed heel wat wenkbrauwen fronsen. Gisteren deden er al geruchten de ronde dat hij terug naar België zou gaan. Sinds vanmorgen staat Ciman op stand-by voor Vincent Kompany tot zondag om 17 uur. Kompany raakte tijdens de match tegen Portugal op 2 juni geblesseerd.

Laurent Ciman is de joker op defensie van coach Roberto Martinez. Nu topspelers Avec Vincent Kompany en Thomas Vermaelen geblesseerd zijn, is Ciman mee naar Rusland als stand-by. Maar vanochtend werd dus aankondigd dat Ciman weldra terugkeert naar België. Op zich is dat goed nieuws voor ons land, want als Kompany en Vermalen van de partij zijn én in vorm zijn, is dat een goede zaak voor de Rode Duivels.

Kleine opfrissing: Kompany heeft zich tijdens de oefenmatch tegen Portugal vorige maand geblesseerd. In een officieel bericht werd aangekondigd dat Kompany nu wel in staat is om de eerste match van de Duivels tegen Panama te spelen.

Vermaelen is sinds mei geblesseerd en heeft sindsdien geen bal meer aangeraakt.

Gesponsorde artikelen