Leeft Guido nu of niet? Dé vraag die alle ‘Familie’-kijkers verdeelt

Leeft Guido nu of niet? Dé vraag die alle ‘Familie’-kijkers verdeelt

‘Familie’-kijkers werden vrijdag getrakteerd op een shock van formaat. De kist van Guido Van Van den Bossche was leeg en plots verscheen de man die al bijna 20 jaar overleden is plots aan het ziekenhuisbed van Jan. Voor vanavond zitten de kijkers dus met één grote vraag: leeft Guido nu of niet? 

Wat een aflevering was dat van Familie vrijdag? In de zogenaamde midseason-finale vielen we van de ene verbazing in de andere. De kist waarin Guido Van den Bossche begraven was, was leeg en om alles nog vreemder te maken, leek hij ook te verschijnen aan het ziekenhuisbed van zijn broer Jan.

En helemaal op het einde kregen we misschien de grootste onthulling: Véronique wou blijkbaar haar vader dood. Maar is het haar destijds gelukt? Is haar vader, Guido Van den Bossche, écht dood of leeft hij toch nog?

De Familie-kijkers zijn IN SHOCK

Guido leeft!

Veel kijkers zijn er zeker van: Guido Van den Bossche leeft! En hij was wel degelijk in levenden lijve aanwezig in de ziekenhuiskamer van zijn broer Jan. De vraag blijft dan natuurlijk hoe dat allemaal in z’n werk is gegaan. Is de kist altijd leeg geweest, lag er iemand anders in de kist en hoe is dat al die jaren een geheim kunnen blijven?

Heeft Véronique dan 25.000 euro aan de begrafenisondernemer gegeven om zijn begrafenis in scène te zetten?

Guido is een hallucinatie van Jan

Tegelijkertijd zijn er ook heel veel kijkers die ervan overtuigd zijn dat Guido gewoon echt gestorven en begraven (of gecremeerd?) is in 1999 (of 2000?). En dat het volledige gesprek tussen Jan en Guido zich afspeelde in de verbeelding van Jan.

Maar dan blijft het natuurlijk de vraag waar het lichaam van Guido Van den Bossche naartoe is. En of hij echt op vraag van Véronique vermoord werd.

Het wordt alleszins een spannende aflevering vanavond! Wat denken jullie?

Gesponsorde artikelen