Legoland pakt uit met maquette van Royal Wedding

Legoland pakt uit met maquette van Royal Wedding

Dat dé trouw van 2018, die van Prins Harry en Meghan Markle, dichterbij komt, dat is overal steeds meer te merken. Ook in Legoland Windsor. Elf mensen, 592 uren en 39.960 legoblokken. Dat hadden ze nodig om tot deze prachtige maquette van de Royal Wedding te komen.

Oog voor detail, of toch niet?

De werknemers van Legoland hadden er duidelijk zin in. Dit ware meesterwerk werd tot in het kleinste detail afgewerkt. Zo staat iedereen keurig voor het Windsor Castle, een van de residentiële verblijven van de Koninklijke familie en the place to be op 18 mei, de dag waarop de twee tortelduifjes elkaar het ja-woord zullen geven.

Al miste hun oog voor detail wel een heel belangrijke schakel. Waar is de kleine Prins Louis? Zo veel extra tijd kan het toch niet vragen om een baby in elkaar te bouwen? Of waren de roze legoblokjes misschien op? Het antwoord op die vragen blijft, voorlopig, een vraagteken.

Op onderstaande foto’s kan je de maquette bewonderen! Zie je de Royal Lego Family toch liever in real life? Dat kan, nog tot november 2018 zal ze te bezichtigen zijn in Legoland Windsor in het Verenigd Koninkrijk!

Gesponsorde artikelen