Lena Dunham en Maya Hawke toegevoegd aan cast van de nieuwe Tarantino

Lena Dunham en Maya Hawke toegevoegd aan cast van de nieuwe Tarantino

De nieuwe film van Tarantino, ‘Once Upon A Time In Hollywood’, wordt verwacht in 2019 en had Brad Pitt en Leonardo DiCaprio al in zijn cast. Nu zijn Lena Dunham en Maya Hawke toegevoegd aan de bijrollen. Maya Hawke is de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman.

De film zal het verhaal zal vertellen van een vergeten acteur die zijn carrière weer probeert aan te zwengelen in het Los Angeles van 1969 toen een aantal jongeren in de ban waren van Charles Manson. De acteur in kwestie is Rick Dalton (de rol van Leonardo DiCaprio) en diens buurvrouw is Sharon Tate, de actrice die is omgebracht door de sekteleden van Manson samen met vier anderen.

Stranger Things

Bij de nieuwe castleden valt Maya Hawke op. Maya Hawke is er nu 20 en zal ook in het derde seizoen van Stranger Things te zien zijn.Ze is de dochter van Ethan Hawke (die ook in de film te zien zal zijn) en Uma Thurman die al met Tarantino samenwerkte voor Pulp Fiction en Kill Bill Vol. 1 & 2.

Naast Hawke is ook Lena Dunham bekend gemaakt als nieuw lid van de cast. Het is op een bijrol in American Horror Story na de eerste rol die Dunham zal spelen sinds het einde van haar HBO-reeks Girls. Ondertussen heeft Dunham af te rekenen gehad met gezondheidsproblemen waardoor ze haar baarmoeder heeft moeten laten verwijderen en schreef ze Camping, een nieuwe reeks die binnenkort op Netflix zal verschijnen.

Indrukwekkende cast

Maya Hawke en Lena Dunham vervoegen een cast die al indrukwekkend was. Naast Brad Pitt en Leonardo DiCaprio doen nu ook al onder andere Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Ethan Hawke, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Damian Lewis en Kurt Russell in de film mee.

Once Upon A Time In Hollywood wordt verwacht in de zomer van 2019.

Gesponsorde artikelen