Leven van Britney Spears verfilmd: deze crazy scènes mogen zeker niet ontbreken!

Leven van Britney Spears verfilmd: deze crazy scènes mogen zeker niet ontbreken!

In 2017 komt er op de Amerikaanse televisie een film over het bijzondere leven van popzangeres Britney Spears uit. Actrice Natasha Bassett mag in de huid kruipen van Spears. Nu, als ze het leven van de zangeres van ‘Toxic’ en ‘Oops … I Did It Again’ gaan verfilmen dan is er genoeg materiaal om uit te kiezen. Britney Spears heeft namelijk al heel wat ups en dows gehad in haar turbulente leven. Om het de filmmakers niet moeilijker te maken dan het al is, selecteren wij nu al enkele scènes die zeker (maar echt no way!) mogen ontbreken in ‘Britney; The Movie’. 

Dé kus met Madonna

De film over het leven van Britney Spears zou wel eens een ’16+ label’ kunnen krijgen, want die kus met Madonna op de Video Music Awards moet gewoon te zien zijn in de film. Zou Madonna herself de kus nog eens willen overdoen met Natasha Bassett?

De outfits uit de clip van ‘… Baby One More Time’

Schooluniformen zagen er nooit zo sexy uit als die keer dat, de toen nog vrij onbekende Britney, over ons scherm kronkelde in de videoclip die bij haar debuutsingle hoorde. Hopelijk zijn de Amerikaanse filmmakers nu al op zoek naar de originele pakjes! Ook de pakjes uit Toxic moeten het grote scherm halen!

Dat dramatische jaar 2007 …

Als er in die toekomstige film niks getoond gaat worden over het jaar 2007, dan maken ze beter helemaal geen film. Hoe graag we Britney ook zien, de beelden waarop ze haar blonde (toen al zwarte) lokken afscheert en niet veel later een kerel te lijf gaat met een paraplu, herinneren we ons allemaal nog. Jammer genoeg een absoluut dieptepunt in het leven van Bit Bit. Maar ze kunnen het moeilijk doodzwijgen …

Haar slechtste optreden ooit …

Britney zorgde voor heel wat geweldige momenten bij de VMA’s van MTV, maar in 2007 (when else?) had ze nooit het podium mogen opklimmen. Na haar rampjaar was Britney helemaal nog niet klaar om een grote comeback te maken. De beelden van een stuntelige, verwarde en timide Spears gingen de wereld rond en de publieke opinie boorde haar de grond in … Gelukkig was er beterschap in zicht!

Die slang!

Akkoord, in 2007 ging ze de mist in, maar in de biografische film mag gerust getoond worden dat Britney het in 2001 tijdens diezelfde VMA’s aandurfde om op te treden met een angstaanjagende python. Ze bracht er samen met het glibberige speeltje ‘I’m A Slave 4 U’.

MAMA BRITNEY

Het hoeft niet allemaal drama te worden in de film. Haar twee zoontjes met Kevin F. hebben door de jaren heen een zeer positieve invloed gehad op ‘Mama Britney’. Daar mag gerust ook wat aandacht aan besteed worden in de film! Look, how cute she is!

Haar romance met Justin Timberlake

Britney heeft ooit een relatie gehad met Justine Timberlake. Oh yes, she did! Hopelijk komen er in die film juicy details naar boven over de twee samen.

De grappige kant van Britney

Het valt moeilijk te zeggen hoe deze prinses in real life is. Ze komt vaak nogal ongeïnteresseerd over in interviews en soms zelfs ook tijdens optredens. Toch mogen de filmmakers niet vergeten dat Britney een heel grappige kant heeft. Een kant van haar persoonlijkheid die ze misschien iets te weinig uitspeelt.

Pepsi met Britney, P!nk én Beyoncé

Nog zo van die beelden die in de film moeten zitten: Britney Spears die samen met haar collega’s P!nk en Beyoncé reclame maakt voor frisdrankmerk Pepsi. Die spot, arena, song en outfits = filmmateriaal!

Britneys eigen film mag ten slotte ook niet ontbreken

Britney zal niet te zien zijn in haar eigen biopic. Omdat ze niet kan acteren? Oh, dat kan ze wel hoor! Britney heeft zelfs haar eigen film gehad. Crossroads, waarin Kim Cattrell uit Sex & The City haar moeder speelt, was nooit materiaal dat een Oscar zou winnen, maar de echte fans van de zangeres hebben de videoband allemaal thuis op hun nachtkastje liggen. Dus als er een film over het leven van Britney op televisie komt, mag haar eigen film daarin niet ontbreken!

Gesponsorde artikelen