Lewis Capaldi ‘verwisseld’ met jonge Liz Truss in hilarisch billboard voor Netflix-documentaire

Het is al sinds vorig jaar dat heel wat mensen vonden dat zanger Lewis Capaldi (26) heel wat gelijkenissen toont met voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk Liz Truss, nadat beelden van de jonge politicus viraal gingen. Nu Netflix een nieuwe documentaire over Lewis Capaldi brengt, moet er natuurlijk ook reclame gemaakt worden en dat gebeurt volgens Netflix op een originele manier …

Het is niet de Schotse zanger die in London op het billboard van zijn eigen documentaire staat, maar een foto van een jongere Liz Truss. Of de twee effectief op elkaar lijken, zal je voor jezelf moeten uitmaken. Ook op het internet zijn de meningen verdeeld.

Of Lewis zelf met de stunt kan lachen, is onduidelijk. Vorig jaar kon hij in ieder geval wel nog lachen met de gelijkenis. Via Twitter en Instagram schrijft hij nu dat diegene die voor deze actie verantwoordelijk is, ontslagen moet worden.

Documentaire

Lewis Capaldi is lang niet de eerste artiest die zijn eigen documentaire op Netflix brengt. Popsterren als Shawn Mendes en Taylor Swift gingen hem voor, maar nu is het eindelijk aan zijn beurt.

Dat Lewis Capaldi een heel joviale persoonlijkheid heeft, wisten we al, maar in de documentaire wordt echter een ander perspectief ook getoond. We krijgen te zien hoe hij omgaat met Gilles de la Tourette, een neurologische aandoening die tics veroorzaakt, ofwel ongecontroleerde, terugkerende bewegingen of geluiden.

Op woensdag 5 april 2023 gaat de documentaire Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now in première op de streamingsdienst Netflix.

Benieuwd naar de trailer van zijn nieuwe documentaire? Hier kan je hem bekijken.

Meer
Lees meer...