Lichaam van vermiste student Frederik Vanclooster teruggevonden in kanaal van Vilvoorde

child focus

Duikers van de brandweer hebben vanmorgen in het kanaal van Vilvoorde het lichaam teruggevonden van Frederik Vanclooster. De 21-jarige student werd voor het laatst levend gezien op een oudejaarsfeestje rond drie uur ’s nachts.

Frederik Vanclooster verdween na een oudejaarsfeestje in de Kruitfabriek, aan de Steenkaai in Vilvoorde. Hij vertelde vrienden dat hij moest plassen, maar nadien hoorde niemand hem nog. Sindsdien zoeken vrijwilligers, brandweer en politie hem, maar zonder resultaat, tot nu.

Zoektocht in het kanaal

Het kanaal van Vilvoorde bevindt zich vlakbij de feestzaal. De Cel Vermiste Personen verlegde de zoektocht daarom naar het kanaal van Vilvoorde. Bovendien liet het parket Halle-Vilvoorde een opsporingsbericht naar de 21-jarige verspreiden.

De politie zette de jongste dagen twee sonarboten in om het kanaal af te speuren. Doordat er veel rommel op de bodem van het kanaal ligt, verliep de zoektocht erg moeizaam. Ook werd een helikopter ingezet. Vanmorgen stootten duikers van de Vilvoordse brandweer echter op het lichaam van Vanclooster. Hoe hij precies in het water terechtkwam, is nog niet bekend. Alles zou wijzen op een ongelukkige val.

Gesponsorde artikelen