‘Liefde voor Muziek’: Bekijk hier Jaap Reesema’s versie van ‘Papa’

Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van Liefde voor Muziek. Na K3 is het vanavond aan de Nederlandse Stef Bos om centraal plaats te nemen in de zetel. Zijn songs worden vanavond in een nieuw jasje gestoken.

Sinds 2015 waren al acht seizoenen van Liefde voor Muziek te zien op VTM. Dat wil zeggen dat de voorbije jaren al 55 artiesten, duo’s of groepen de revue passeerden. Zij zorgden voor heel wat verrassende covers, die doorheen de jaren meermaals een heuse hit opleverden.

Deze week staat zanger en muzikant Stef Bos centraal. En dat betekent dat ook zijn bekendste songs te horen zullen zijn. De meest populaire daarvan is zonder twijfel Papa. Het lied wordt vanavond gecoverd door Jaap Reesema die Stef tot tranen toe beroert.

Stef Bos

In het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek zijn er opnieuw zeven artiesten die elkaars songs spelen in een gezellige setting in het buitenland. Deze keer zijn dat DAAN, K3, Metejoor, Portland, Günther Neefs, Jaap Reesema en Stef Bos. Die laatste wordt vanavond geëerd.

Wie Stef Bos zegt, die zegt Papa. Zijn grootste hit wordt ook in deze aflevering in de bloemetjes gezet. Het is de Nederlandse Jaap Reesema die zich aan de song waagt. “Ik vond het een tijdje lastig om naar dit nummer te luisteren. De band met mijn vader was niet zo goed. Ik heb inmiddels drie zonen en dan ga je alles wat relativeren, je snapt elkaar beter. De cirkel is rond nu”, vertelt Jaap.

Bekijk de preview hier:

Liefde voor Muziek is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...