Liefde voor Trump kost perschef zijn huwelijk … twee weken voor geboorte van zijn zoon

Liefde voor Trump kost perschef zijn huwelijk … twee weken voor geboorte van zijn zoon

Het Witte Huis heeft sinds kort een nieuwe, omstreden perschef. Maar de carrièreswitch van Anthony Scaramucci heeft een keerzijde: amper twee weken voor de geboorte van hun tweede kind, heeft de echtgenote van Scaramucci de scheiding aangevraagd. De vrouw kan niet langer om met het hielenlikkend gedrag van haar man.

Anthony Scaramucci is nog maar pas aangesteld als perschef in het Witte Huis, maar is spek naar Trumps bek. Hij heeft een grote mond en deinst er niet voor terug om hoog aangeschreven collega’s in het Witte Huis uit te schelden voor rotte vis.

Maar zijn aanstelling als perschef heeft ook een keerzijde. De vrouw van Scaramucci heeft de scheiding aangevraagd, omdat zij een hekel zou hebben aan Donald Trump en niet snapt dat haar man zo “geobsedeerd is door de president”.

Niet bij de geboorte

Zowel Scaramucci als zijn (ex)-echtgenote Deidre Ball willen niet reageren op het nieuws van hun scheiding, al laat Scaramucci op Twitter wel weten dat hij wil dat zijn familie met rust wordt gelaten. Hij geeft nog een sneer aan de pers door te vermelden “dat binnenkort duidelijk zal worden wie van de media klasse heeft en wie niet”. In een statement zegt Deidre, via haar advocate, dat de scheiding “een privé aangelegenheid is”.

Het koppel was drie jaar getrouwd en heeft twee kinderen samen. James, de jongste van het gezin, is amper een week oud. Scaramucci was niet aanwezig bij de geboorte van zijn jongste zoon. James kwam twee weken te vroeg ter wereld en op dat moment was Scaramucci samen met president Trump op de Scouts Jamboree.

Gesponsorde artikelen