Lijst bekend: deze BV’s gaan elkaar afmotten in het VTM-programma ‘Boxing Stars’

Lijst bekend: deze BV’s gaan elkaar afmotten in het VTM-programma ‘Boxing Stars’

Binnenkort is het weer zo ver! Bekende Vlamingen zullen het tegen elkaar opnemen in een boksring voor het programma ‘Boxing Stars’. Deze BV’s zullen hun bokshandschoenen aantrekken en tonen wat ze in hun mars hebben.

Bij de lancering van de zender CAZ namen zes bekende Vlamingen het tegen elkaar op in ‘Boxing Stars’. Blijkbaar was de uitzending wel populair, want Boxing Stars wordt dit voorjaar uitgezonden op VTM. “Niet één aflevering, maar meteen met een heel seizoen”, luidt het bij VTM.

Zangeressen en nieuwslezers

Eerder werd al bekendgemaakt dat zangeressen Laura Tesoro en Natalia in de ring zullen verschijnen. Daarnaast zou VTM NIEUWS-terreurexpert Faroek Özgünes ook eens tonen wat hij kan in een boksring. Maar het blijft niet bij deze drie BV’s. Ook deze bekende Vlamingen zullen we te zien krijgen in Boxing Stars: acteur Eric Goossens, zijn vrouw en presentarice Bieke Ilegems, stand-upcomedian Kamal Kharmach, Spitsboers-acteur Oscar Willems, vrouw van tv-kok Jeroen Meus, Stefanie Deroover, acteur Bill Barberis en dochter van Gert Verhulst, Marie Verhulst.

VTM zal de datum van de eerste aflevering nog bekendmaken.

Gesponsorde artikelen