Like a boss! Edward Snowden geeft dikke vette steek aan Kanye West én Jeb Bush in slechts twee woorden

Klokkenluider Edward Snowden bewijst alweer wat voor een baas hij eigenlijk is. Popster Kanye West liet zich de laatste dagen keihard gaan op Twitter en dat is ook Snowden niet ontgaan. Met slechts twee woorden haalt hij de man van Kim Kardashian én de Amerikaanse presidentskandidaat Jeb Bush compleet onderuit. “Please clap.”

Kanye West is in zijn nopjes de laatste dagen. Hij heeft z’n nieuwe Yeezy-collectie voorgesteld, heeft gezegd dat hij 53 miljoen dollar in schulden staat, heeft Facebook-baas Mark Zuckerberg 1 miljard dollar gevraagd voor z’n ideeën én heeft voor de verandering nog eens uitgehaald naar popzangeres Taylor Swift. En oh ja, hij vindt dat hij meer recht heeft op geld voor het goede doel dan ontwikkelingslanden. Serieus, als je Kanye West nog niet volgt op Twitter, mis je echt iets.

De – euh – opvallende tweets van Kim Kardashians man zijn niet onopgemerkt voorbijgegaan. Ook andere bekende mensen hebben ze gezien en de reacties zijn uiteenlopend. En ook klokkenluider Edward Snowden heeft de tweets gelezen.

Zijn reactie is kort, maar ongelooflijk krachtig

Wat natuurlijk een niet zo subtiele verwijzing is naar de supergênante speech van de Amerikaanse presidentskandidaat Jeb Bush, die smeekte om applaus

Pijnlijk!

Meer
Lees meer...