Lil’ Kleine, Tom Odell en Jessie J vervoegen Bruno Mars en Oscar and the Wolf op Werchter Boutique

Lil’ Kleine, Tom Odell en Jessie J vervoegen Bruno Mars en Oscar and the Wolf op Werchter Boutique

Werchter Boutique wordt dit jaar een groot popfestijn. Zo zijn Lil’ Kleine, Tom Odell, Jessie J, Years & Years en DJ Rashida pas aangekondigd. Het was al langer bekend dat Bruno Mars en Oscar and the Wolf naar het festival zouden komen. Afspraak op zaterdag 16 juni in Werchter.

Op Werchter Boutique worden Bruno Mars en Oscar and the Wolf bijgestaan door schoon volk. Zo zullen Lil’ Kleine, Tom Odell, Jessie J, Years & Years en DJ Rashida afzakken naar Rotselaar.

Enkele uitblinkers:

Tom Odell

De Britse zanger-pianist Tom Odell werd wereldberoemd met de hit Another Love van zijn debuutplaat ‘Long Way Down’ uit 2013. Zijn grootste troef is zijn gevoelige en beheerste maar stevige stem begeleid door dynamisch pianowerk. In 2016 kwam de opvolger ‘Wrong Crowd’ uit. Songs als Constellations en Magnetised worden regelmatig gedraaid door Vlaamse radiozenders.

Lil’ Kleine

Lil’ Kleine is één van de Nederhop. Hij raakte ook in België bekend met het nummer Drank & Drugs en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het Vlaamse radio- en muzieklandschap. Andere hitjes van de kleine Amsterdammer zijn Alleen, Krantenwijk en 1, 2, 3.

Eind april staat de Nederlandse rapper twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.

DJ Rashida

DJ Rashida is niet de eerste de beste. Ze opende onder meer al voor Prince en Kelis en werd in 2012 door toenmalig Amerikaans president Barack Obama uitgenodigd om mee op campagne te gaan.

DJ Rashida staat bekend om haar eclectische stijl en brengt een mengelmoes van hip hop, funk, soul, dancehall, house en pop.

Werchter Boutique gaat door op zaterdag 16 juni. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Gesponsorde artikelen