Lil Nas X lanceert Area 51-clip voor ‘Old Town Road’ inclusief Naruto-rennende Keanu Reeves

Lil Nas X heeft op dit moment een monsterhit te pakken met Old Town Road. Maar naast nummer 1-hits produceren is Lil Nas X ook een van de meest actieve Twitteraars van het moment. Dus is de laatste hype rond Area 51 hem niet ontgaan. Daarom heeft hij nu een nieuwe clip uitgebracht van zijn monsterhit, boordevol memes.

I’m gonna take my horse to Area 51“, dat moet zijn wat Lil Nas X dacht toen hij de nieuwe clip voor Old Town Road maakte. Het is een clip vol memes en vooral een Naruto-rennende Keanu Reeves.

Lil Nas X naar Area 51

Old Town Road, Area 51, Lil Nas X
YouTube

Sinds meer dan een miljoen mensen zich op aanwezig hebben gezet op het Facebookevent ‘Storm Area 51, They Can’t Stop All Of Us, is Area 51 hét onderwerp van het moment. En daar kon rapper en memekoning Lil Nas X moeilijk van wegblijven.

Naruto-run Keanu Reeves, Old Town Road
YouTube

De rapper maakte dan ook een nieuwe clip voor Old Town Road. In die clip zien we hemzelf, maar ook Billy Ray Cyrus, Young Thug en Mason Ramsay, die allemaal meewerkten aan deze remix van Old Town Road. Daarnaast zien we een scenario van wat er op 20 september kan gebeuren in Area 51. Met een glansrol voor Naruto-rennende Keanu Reeves.

Gesponsorde artikelen