Lily Allen brengt een seksspeeltje op de markt, want “orgasmes zijn belangrijk!”

Lily Allen
GettyImages

Zangeres Lily Allen heeft eruit geflapt dat ze binnenkort een seksspeeltje op de markt brengt. En die bekendmaking deed ze op een nogal speciale plek: die van het festival waarop ze zelf verwekt werd.

Lily Allen staat erom bekend te zeggen waar het op staat, zowel in haar muziekteksten als in haar persoonlijke leven. En dat heeft ze nu nog maar eens bevestigd. De zangeres is bezig met de promotietour van haar autobiografie My Thoughts Exactly en flapte er toen uit dat ze een seksspeeltje aan het maken is. Dat schreef de Britse tabloid Daily Star.

“Nog geen persbericht of zo”

Eruit geflapt is de juiste bewoording: het is namelijk het eerste dat over de nieuwe carrière van Lily Allen geweten is. De zangeres zei dat ook zelf. “Ik zou hier eigenlijk helemaal niet over moeten praten. Ik heb nog geen persbericht uitgestuurd of zo.” Het speeltje dat ze aan het ontwikkelen is, masseert naar eigen zeggen de clitoris.

“Seksspeeltjes hebben mijn leven veranderd”

Wat niet de eerste keer was? Lily Allen die haar liefde voor seksspeeltjes niet onder stoelen of banken steekt. In mei maakte ze bijvoorbeeld al een reeks Instagramstories waarin ze haar seksspeeltjes rangschikte. En een paar weken later vertelde de zangeres in een podcast dat ze “de sleutel naar het hart van een vrouw” zijn.

De uitspraak die ze nu deed, sprak volledig voor zichzelf. “Orgasmes zijn belangrijk, dames!”, uitte ze op haar promotour. Bovendien is de zangeres ervan overtuigd dat dit de enige markt is waar celebs hun stempel nog op kunnen kleven. “Dit is een onderwerp waar ik tenminste wél graag over praat.”

My Thoughts Exactly

Het boek dat Lily Allen promoot, is haar autobiografie My Thoughts Exactly. Het boek gaat over van alles en nog wat: feminisme, roddelpers, geld, orgasmes faken, beroemd zijn, seksueel misbruik, mentale gezondheid, narcisme, afhankelijkheid, festivals, moederschap, stalken en parkeerboetes.

Met het boek wil de zangeres dat haar dochters haar kijk op de wereld beter begrijpen en rechtzetten wat de pers foutief gebracht heeft.

Gesponsorde artikelen