Limp Bizkit geeft een concert voor drie dollar met zijn originele bezetting

Limp Bizkit geeft een concert voor drie dollar met zijn originele bezetting

Limp Bizkit heeft zich gebaseerd op haar debuutalbum voor haar concert vanavond in Los Angeles. Het heet ‘Three Dollar Show, Y’All’, tickets kostten amper drie dollar en was uitverkocht in een paar seconden. De band beloofde ook de originele bezitting voor de show.

Limp Bizkit speelt vanavond in een uitverkochte Troubadour, een club in Los Angeles. Het concert was in enkele seconden uitverkocht en eigenlijk is dat geen verrassing: kaartjes kostten maar drie dollar. Ja, je leest het goed: DRIE DOLLAR (dat is 2,65 euro). Het concert is een verwijzing naar het debuutalbum van de metalband, ‘Three Dollar Bill Y’All$‘. De groep kondigde de show zelf aan via haar Instagrampagina.

Originele bezetting

Limp Bizkit belooft voor het concert ook de originele opstelling. Dat wil zeggen: Fred Durst zingt (duh), Wes Borland speelt gitaar, Sam Rivers neemt de bas voor zijn rekening, John Otto blijft drummen en DJ Lethal staat opnieuw achter de draaitafel. Die bezetting is wel enkel wat er verwacht wordt, de band zelf heeft daarover niets bevestigd. Ook niet zeker is wat Limp Bizkit precies zal gaan spelen. Brengen Fred en co het volledige ‘Three Dollar Bill, Y’All$’-album? Of gaan ze voor een selectie van de nummers?

Nieuw album

Meer geruchten over Limp Bizkit: de band zou bezig zijn met een nieuw album. Na zeven jaar zou er dus eindelijk een opvolger komen voor ‘Gold Cobra’. Gitarist Wes Borland deelde eind vorig jaar twee fragmenten waarop hij gitaar speelt en twee foto’s van hem en zijn gitaar in een opnamestudio. Bij de laatste post uit het rijtje schreef hij: “Vandaag was een lange, maar fantastische dag. We zitten op schema.” Wes noemde ook Limp Bizkit in het bijschrift.

Rock Zottegem

Volgende zomer speelt Limp Bizkit op Rock Zottegem en er staan ook verschillende concerten in de rest van Europa op de planning (onder andere in Nederland, Frankrijk en Duitsland). In 2018 stonden ze nog op op Graspop en toen haalden ze zelfs een meisje in een rolstoel op het podium.

Gesponsorde artikelen