Lindsay Lohan maakt na 11 jaar nieuwe muziek: beluister het hier

De Amerikaanse zangeres en actrice Lindsay Lohan is terug met nieuwe muziek. Lohan verdween maar liefst 11 jaar uit de muziekscene, maar nu is ze terug. Het nieuwe nummer heet Xanax en gaat vooral (waarvoor Xanax ook bedoeld is) tot rust komen.

Wie Lindsay Lohan zegt moet automatisch aan de Disneyfilm The Parent Trap denken. Daarin speelt ze een een jong meisje dat met haar tweelingzus van plaats wisselt waardoor de ene bij mama woont en de andere bij papa – want de ouders zijn gescheiden.

Drugs en alcohol

Daardoor ging Lohans carrière van start. Vervolgens kreeg ze nog hoofdrollen in andere Disneyfilms, maar dé grote doorbraak was toch dankzij haar hoofdrol in de film Mean Girls. Een succesfilm die elk ninetees-kind zich zonder problemen kan herinneren. Vlak daarna – in 2004 – begon Lohan ook met zingen. Zo zong ze onder andere de titelsong in van de film Herbie waarin ze ook de hoofdrol speelde.

Sindsdien ging het bergaf met Lohan, zo belandde ze onder andere in de ene ontwenningskliniek na de andere voor drugs en alcohol. In 2007 raakte ze betrokken bij een verkeersongeval in LA, waarbij de politie een grote hoeveelheid cocaïne aantrof in haar wagen.

Maar sinds haar ontslag uit de ontwenningskliniek gaat het beter met Lohan. Vorig jaar kreeg ze nog haar eigen realityshow op MTV. Daarbij opende ze een nieuwe club op het Griekse eiland Mykonos.

Xanax

https://www.youtube.com/watch?v=UToVr_vLnI8

Nu is de zangeres dus ook terug met nieuwe muziek. Haar laatste nummer, Bossy, stamde namelijk al uit 2008. Lohans nieuwe nummer krijgt de naam Xanax en gaat over rust vinden in je leven. De zangeres heeft er (zoals hierboven beschreven) al een fluctuerend leven op zitten.

In de single doet ook zangeres Alma mee. Die schreef al eerder nummers voor onder andere Miley Cyrus. Of de zangeres nog meer nieuwe muziek gaat maken en er misschien een nieuw album zit aan te komen is nog niet bekend.

Het nummer doet je ook verdacht hard denken aan Better Off Alone. Wij denken in ieder geval dat Lohan een sample heeft gemaakt van het nummer. Maar beoordeel vooral zelf even.

Meer
Lees meer...