Left Right
scrollTop top

Linkin Park speelt deze week een herdenkingsconcert voor Chester Bennington en zo kan je het live volgen


Linkin Park speelt deze week een herdenkingsconcert voor Chester Bennington en zo kan je het live volgen

Op 27 oktober zal Linkin Park hun overleden frontman Chester Bennington herdenken. De bandleden geven een concert, met andere muzikanten, in Los Angeles. We krijgen er nu al kippenvel van. 

Op 20 juli heeft frontman Chester Bennington van Linkin Park zijn eigen leven ontnomen. Fans van de groep zullen Chester niet snel vergeten. De andere bandleden gaan hem aanstaande vrijdag eren in het Linkin Park and Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington in Los Angeles.

In honor of Chester

Na de dood van Bennington heeft Linkin Park zijn tournee afgeblazen. Maar nu gaan ze samen met onder andere Jonathan Davis van Korn, Daron Malakian van System Of A Down en Bring Me The Horizon terug op het podium staan om de overleden frontman te eren. In een interview met Rolling Stone magazine zei Mike Shinoda dat ze dit willen doen. “Het is de juiste manier om Chester te eren”, luidt het.

De opbrengsten van het concert gaan naar One More Light Fund van Music for Relief, met als missie om noodhulp te steunen en de klimaatverandering te verminderen: iets waar Chester ook achter stond. Het concert is intussen al uitverkocht, maar de bandleden lieten op hun Facebookpagina weten dat je via hun YouTubekanaal de hele show kan livestreamen.

Let wel op: vrijdag 27 oktober om 19.45 uur in Los Angeles betekent zaterdag 4.45 uur bij ons in België.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen op het gratis nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938