Left Right
scrollTop top

Lisa van ‘Love Island’ na vertrek openhartig over haar gevoelens voor Giuliano


Lisa Giuliano Love Island
© VIJF

Het was een korte, maar hevige tijd voor de West-Vlaamse Lisa op Love Island. Ze viel in het begin van het programma als een blok voor de charmes van Italiaanse Limburger Giuliano, maar moest die na enkele weken loslaten. En niet veel later moest ze het programma verlaten. Nu praat ze tegen het Nederlandse Love Check-up over haar ervaring.

Onlangs moesten Lisa en Filip Love Island verlaten. Filip moest het programma verlaten omdat hij het minste stemmen van de kijker kreeg. Lisa ging dan weer naar huis omdat het favoriete koppel van de kijkers, Joan en Mert, moest kiezen tussen Lisa en Yoram of Feline en Giuliano. Uiteindelijk viel de keuze op het laatste koppel, omdat zij al een betere klik hadden dan Lisa en Yoram. Maar voor Lisa is het allemaal natuurlijk wel wat dubbel, want zij had eerst een enorm goede klik met Giuliano.

Lisa en Giuliano

In de eerste afleveringen van Love Island waren Lisa en Giuliano onafscheidelijk. Ze leken een match made in heaven en brachten elke seconde van de dag samen door. Maar toen kwam bombshell Feline in het spel en dat schudde de kaarten stevig door elkaar.

Giuliano begon te twijfelen aan zijn gevoelens voor Lisa en merkte uiteindelijk dat hij het beter kon vinden met nieuwkomer Feline. Daardoor kwam er een partnerruil en kwam Giuliano terecht bij Feline en Lisa bij nieuw gezicht Yoram. Voor Feline en Giuliano werd dat een succes, maar Lisa en Yoram merkten al snel dat er niet meer dan enkel vriendschap was tussen hen. En zo werden ze niet veel later naar huis gestuurd.

Gevoelens voor Giuliano

Lisa heeft tijdens haar tijd op Love Island haar gevoelens voor Giuliano nooit onder stoelen of banken gestoken. Daarom kreeg ze in het Nederlandse programma Love Check-up de vraag hoe ze nu nog dacht over Giuliano. “Ik heb het hoofdstuk Giuliano nu wel afgesloten. Ik heb veel gezien in de villa en ik denk dat het wel echt duidelijk was dat het enkel van één richting kwam. De gevoelens zijn snel opgekomen, maar ik heb ze ook snel weer kunnen loslaten.”

Lisa blijft wel nog steeds bij haar standpunt dat Giuliano en Feline niet bij elkaar passen. “Als ik hen samen zie lopen, dan heb ik het gevoel dat de puzzel niet bij elkaar past. Misschien kan het wel iets worden tussen hen, maar niet op lange termijn.” In Raphaëlla en Mattheus geloven Lisa en Filip dan weer wel. “In het begin waren ze nog zoekende, maar ik denk vanaf het moment dat hij moest kiezen tussen Fabiënne en Raphi dat hij voor Raphi had gekozen. En ik denk dat hij daarbij voor de liefde heeft gekozen.” Maar dat was natuurlijk nog voor Casa Amor en de terugkeer van Fabiënne. Bekijk hier het volledige interview met Lisa en Filip.

Love Island is elke avond (behalve op zondag) om 21.30 uur te zien op VIJF.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  691.854
 • Aantal
  doden
  20.726