Lisa Marie Presley scoort boekendeal: details over Elvis en ex Michael Jackson

Elvis Presley Lisa Marie Presley Michael Jackson
GettyImages

Lisa Marie Presley, de dochter van de ‘King of Rock-‘n-Roll’ Elvis en de ex-vrouw van (onder andere) de ‘King of Pop’ Michael Jackson, heeft een miljoenendeal beet. Ze brengt een boek uit waarin ze vertelt over haar vader en voormalige echtgenoot.

Met een vader als Elvis Presley en een ex-man als Michael Jackson, kunnen we het ons goed inbeelden dat je veel te vertellen hebt. En dat blijkt ook echt zo te zijn: Lisa Marie Presley schrijft een boek en scoort een miljoenendeal. Dat schrijft Page Six.

Inslaande bom

In het boek onthult Lisa Marie onder andere shockerende details over Michael Jackson en geeft ze een nieuwe kijk op Elvis Presley. Presleys boek (dat voorlopig nog geen releasedatum heeft) zou zelfs zo’n inslaande bom zijn, dat Lisa Marie Presley een deal tussen drie en vier miljoen dollar gescoord heeft.

Lisa en Michael

Lisa Marie Presley en Michael Jackson waren amper vijftien maanden getrouwd. Bovendien gebeurde dat tijdens een geheime ceremonie en liet het koppel pas achteraf officieel weten dat ze samen waren. In een interview met Oprah Winfrey vertelde Presley dat het huwelijk strandde omdat Jackson moest kiezen voor drugs en ‘vampierachtigen’ (daarmee bedoelde ze de hielenlikkers uit zijn entourage) of voor haar. “En toen duwde hij me weg”, zei ze.

Vijftien maanden klinkt kort, maar toch was dat niet Lisa’s record. Enkele jaren na haar huwelijk met Michael Jackson, trouwde Lisa Marie Presley met Nicolas Cage. En dat huwelijk hield maar 108 dagen stand. Ondertussen is Presley al voor de vierde keer gescheiden. Ze heeft vier kinderen.

Lisa en Elvis

Lisa Marie Presley heeft een eigen carrière als zangeres en songwriter, maar is toch vooral bekend als ‘dochter van’. Ze is namelijk de enige dochter van ‘King of Rock-‘n-Roll’ Elvis Presley en zijn vrouw Priscilla. Lisa Marie was negen jaar oud toen haar vader stierf aan een combinatie van een overdosis met hartproblemen.

Over Elvis Presley is ook een biografische film in de maak. Baz Luhrmann regisseert de prent en begint in 2020 met de opnames. Austin Butler vertolkt de ‘King of Rock-‘n-Roll’, Tom Hanks speelt zijn manager, Tom Parker.

Gesponsorde artikelen