‘Little Miss Sunshine’-actrice Abigail Breslin kondigt verloving met vriend Ira Kunyansky aan

De Oscargenomineerde actrice Abigail Breslin (25), bekend van o.a. Scream Queens, Little Miss Sunshine, Zombieland, Nim’s Island en August: Osage County naast Meryl Streep en Julia Roberts, is zopas verloofd. De actrice en haar kersverse verloofde, Ira Kunyansky (31), deelden het heugelijke nieuws op hun sociale media.

De 25-jarige actrice Abigail Breslin onthulde gisterenavond positief nieuws op Instagram, zo zou ze nu verloofd zijn met haar vriend Ira Kunyansky.

Verloving

Ze deelde een close-up foto van haar ring met het bijschrift: “Ik had zoiets van: ‘duh.’ #engagedyall.” In de comments daaronder feliciteerde actrice Elle Fanning en ook de oudere broer van Abigail, Spencer Breslin (The Happening, The Santa Clause 3, Zoom), ook acteur, al het gelukkige stel.

(tekst loopt door onder de post)

Abigail Breslin is een Amerikaanse actrice en kindster. Op 10-jarige leeftijd werd zij al genomineerd voor onder meer een Academy Award, een BAFTA-Award en een Satellite Award voor haar rol in de film Little Miss Sunshine. Recent was ze te zien in de sequel van Zombieland, Zombieland: Double Tap naast o.a. Woody Harrelson en Emma Stone, maar ook in de dramafilm en thriller Stillwater samen met acteur Matt Damon (The Martian, The Last Duel).

“Ze zei JA!”, schreef Kunyansky dan op zijn Instagramprofiel en deelde daarbij een reeks foto’s van het aanzoek.

(tekst loopt verder)

Relatie

De Oscargenomineerde actrice en Kunyansky zijn al zeker samen sinds 2017, toen Breslin foto’s van hem begon te delen op haar Instagram, waaronder liefdevolle posts waarin ze hem bij de bijnaam “babekin” noemde.

Abigail en Ira’s nieuwste stap in hun relatie komt minder dan een week nadat Ira zijn 31ste verjaardag vierde met zijn vrienden, zoals te zien is in een kiekje dat de actrice op Instagram postte. ”Gelukkige verjaardag mijn enige echte, liefde van mijn leven, perfecte engel van een vriend @richruski …. Het leven zou zo oninteressant zijn zonder jou erin. Ik adoreer je meer dan woorden kunnen beschrijven”, schreef Breslin over haar kersverse verloofde.

Meer
Lees meer...