Little Mix zoekt via eigen talentenshow naar voorprogramma nieuwe tour

Little Mix programma
BBC

Voor de fans van Little Mix hebben we goed nieuws. De Britse band is namelijk op zoek naar een groep die volgend jaar samen met hen wil optreden. Om de juiste personen te vinden, organiseert de girlsband een talentenjacht die uitgezonden zal worden in het Verenigd Koninkrijk.

Heb jij er altijd al van gedroomd om samen met de meiden van Little Mix op het podium te staan? Dan is nu je tijd om te shinen, want de zangeressen zoeken namelijk een nieuw groepje. Die zullen Little Mix mee vertegenwoordigen op hun zomertour volgend jaar.

Little Mix: The Search

De meidenband zal een eigen tv-programma krijgen dat elke zaterdag wordt uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Daarin gaan ze opzoek naar de perfecte match om hun team aan te vullen. Het programma krijgt ook de toepasselijke naam Little Mix: The Search.

Little Mix
GettyImages

Het voordeel aan die nieuwe groep is dat het niet uitmaakt wie je bent. Met andere woorden: jongens, meisjes, transgenders, non-binair, iedereen is welkom. De enige voorwaarde is dat je in een groep moet zitten. Je mag niet alleen komen optreden.

In het nieuwe programma zullen de talenten worden bijgestaan door de zangeressen van Little Mix zelf. Maar ook verschillende producers, songwriters en stylisten doen mee om ervoor te zorgen dat de acts overweldigend worden.

Groepen mixen of splitsen

“We willen verschillende, geweldige groepen creëren die rocken. In het verleden moesten we zelf ook een groep vormen, dus we weten hoe je succesvol moet zijn. We willen een mentor zijn en zullen de deelnemers dan ook goed begeleiden”, vertelde Little Mix aan de Britse radiozender Capital FM.

Om deel te nemen aan de wedstrijd moet je minstens 16 jaar oud zijn. Iedereen mag meedoen aan de contest. Maar Little Mix kan groepen door elkaar mixen of mensen verwijderen uit een groep. Dat hangt ervan af hoe het programma zal evolueren.

Gesponsorde artikelen