Live-action remake ‘Kim Possible’ maakt cast bekend en er is een oude bekende bij

Live-action remake ‘Kim Possible’ maakt cast bekend en er is een oude bekende bij

‘Kim Possible’ krijgt een live-action remake en daarvan is nu al een deel van de cast bekend. Zo is geweten wie er in de huid van Kim Possible zal kruipen, maar weten we ook dat de originele (stem van) Kim een rolletje zal krijgen in de film.

Call me, beep me, if you wanna reach me“, je kent het waarschijnlijk nog wel. Kim Possible is een van de vele reeksen uit onze jeugd die een live-action remake zal krijgen. Zo worden op dit moment de live-action remakes van Rugrats en Dora The Explorer gefilmd, maar ook Disney-klassiekers The Lion King en Jungle Book zullen binnenkort in een live-action versie te zien zijn. Nadat de film in februari werd aangekondigd, zijn nu ook de eerste acteurs bekend.

Cast Kim Possible

Vorige week loste Disney Channel een eerste teaser voor de live-action remake van Kim Possible en daarin is voor het eerst de actrice te zien die de rol van de roodharige geheim agente voor haar rekening zal nemen.

Hoewel de namen van Bella Thorne (Shake It Up), Sofia Boutella (Star Trek: Beyond), Madelaine Petsch (Riverdale) en Sophie Turner (Game of Thrones) aanvankelijk genoemd werden, viel de keuze uiteindelijk op de relatief onbekende Sadie Stanley. Kim Possibles vaste sidekick Ron Stoppable zal vertolkt worden door Sean Giambrone, die daarvoor ook enkel in series op Disney Channel te zien was. De rol van de moeder van Kim Possible wordt dan weer gespeeld door een bekendere actrice. Alyson Hannigan, die bij het grote publiek vooral bekend is als Lily uit How I Met Your Mother zal Dr. Ann Possible spelen. De kleine genie Wade Load wordt vertolkt door Issac Ryan Brown, die bekend is uit Black-ish.

Oude bekende

Maar er is verder nog één interessante naam toegevoegd aan de cast: die van Christy Carlson Romano. Deze naam doet waarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar je kent haar wel. Christy sprak namelijk de stem van Kim Possible in in de originele animatiereeks. Ook Patton Oswald, de originele stem van slechterik Professor Dementor, zal in de live-action film te zien zijn.

Oswald zou in de live-action film terug in de huid van Professor Dementor kruipen. Welke rol Romano zal spelen, is nog niet bekend. Aangezien de rollen van Kim Possible en haar moeder reeds ingevuld zijn, zal het waarschijnlijk om een nieuw personage gaan.

De live-action film van Kim Possible zal in 2019 te zien zijn in de zalen tot dan kan je natuurlijk wel nog naar de originele reeks kijken.

Gesponsorde artikelen